Main Menu

ozbiljna frka... rešenaaaaaa

Started by Vila, March 20, 2015, 08:18:39 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Vilo, ponovices sve, polako :bighug:

draganaa

Da nemas neku jaku upalu?
Upale hoce da daju los papa test. Ja kad sam jednom prilikom trebala ici na biopsiju grlica, iako mi je papa test bio uredan 2. Grupa i kad sam se malo bavila tom problematikom, dosta tekstova se svelo da papa test i nije bas tako pouzdan. U svakom slucaju sto pre ponovi papa test i sve ostalo sto dr savetuju.
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

vilo ne moze biti poodmaklo i sve da jeste. znam osobe koje su imale zaista karcinom, pa posle konizacije dobile decu! tako da ohladi glavu, koliko mozes :bighug:

kad ces da radis to ostalo?
ako odes privatno kod ovih sto rade u nf, moguce da ce ti za dan-dva zakazati u nf da sve odradis :bighug:

Glitter

Draga samo polako hladne glave :bighug:

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Vila

Bila sam kod dr u Jedru, ona mi je rekla da ima preporuku za dr u Frontu, dala mi je ime, ako mi je kod njih u Jedru skupo - ali sama sam svesna da će to duže trajati, i uput, i odlazak u Front, zakazivanje, čekanje rezultata biopsije.
A kod njih mogu da zakažem u ovom ciklusu, u naredne dve nedelje, i kod njih su rezultati biopsije sigurno brži... Cifra nije mala, ali onda se preslišah, pa davala sam više za tatine injekcije za vid - jbg, pržiću karticu, na rate....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Kod koga si bila u Jedru?

Deda

Vilo, nikad nije mnogo za zdravlje  :bighug:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Njena preporuka, pretpostavljam koja je, odlicna meni je radila intervenciju kad sam bila trudna sa Sofijom. Ako ti je nju dala znaci da mozes brze i da zavrsis kad se pozoves na dr.

Margarita

vilo :bighug: potpuno razumem da je frka da se ceka
ako imas mogucnosti i ako ces biti mirnija, radi privatno :kiss1:

Dawn

Samo lagano, odradi još jednom sve analize :bighug:

Unabebili

prvo  :bighug:

drugo, ponovi rezultate

trece, sta god da je - resivo se i bice sve ok  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vojka

Vilo  :bighug:
uraduces druge tedtive ps ces znsti na cemu si  :bighug:
A csk i da jedtr nedto, dibra stvar je da tski rsni uhvscrno je izlecivo  :bighug:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012