Main Menu

ozbiljna frka... rešenaaaaaa

Started by Vila, March 20, 2015, 08:18:39 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Draga  :bighug: kad bi mogla u Jedru to da odradiš najbrže? Ni ja ne bih čekala NF.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Vockica

Vilo  :bighug:.

Kad si radila kolposkopiju i sam pregled da li ti je dr rekla nesto...takav rezultat mora da se vidi prilikom bojenja, bar da se posumnja ?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Praslin

Draga  :bighug: :bighug: :bighug:

I ja se slažem da odradiš sve privatno, što pre  :good:

Ali šta god da je, rešiće se, ne brini ništa.  :bighug:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

maripoza

I ja bih odradila sto pre i privatno. Nadam se da ce sve biti ok. :bighug:
Old enough to know better, but too young to care.

Vila

Dr u Jedru je sjajna, kod nje sam otišla po Cicinoj preporuci, i stvarno je i fer, dala mi je i tu preporuku u frontu, ma super je sasvim.
Ali kako Deda kaže, za zdravlje nikad nije puno, a vremena nemam za čekanje.
POslala sam već mail doktorki, da mi javi kako da što pre sve ovo zakažem, i zvaću u ponedeljak Jedro, pa ću videti kad može najranije da se radi intervencija.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

cici

Ona jeste stvarno fer i nikad nece da te odere samo zato sto radi u privatnom dz uvek ponudi i opciju da se uradi i u drzavnoj ustanovi i hoce da pomogne.

Bice sve ok :kiss1:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

Quote from: Vila on March 21, 2015, 10:42:04 AM
Dr u Jedru je sjajna, kod nje sam otišla po Cicinoj preporuci, i stvarno je i fer, dala mi je i tu preporuku u frontu, ma super je sasvim.
Ali kako Deda kaže, za zdravlje nikad nije puno, a vremena nemam za čekanje.
POslala sam već mail doktorki, da mi javi kako da što pre sve ovo zakažem, i zvaću u ponedeljak Jedro, pa ću videti kad može najranije da se radi intervencija.
ona je bas divna  :love32:

Vockica

Vilo ne znam da li si videla moje pitanje...Da li je dr na samom pregledu primetila nesto?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.