Main Menu

Alopecija

Started by bubi, April 04, 2015, 12:31:05 PM

Previous topic - Next topic

emge

:bighug:

idi kod dr da dobiješ vitamine makar da piješ, ako već voće ne jedeš.

gasha

Bubi  :bighug:
I cuvaj se nerviranja
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

MissL

bubi :bighug: :kiss1:
da to brzo sredis
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Saska

Kad sam ono pre nekog vremena ležala sa Mihajlom na dermatologiji bilo je puno dece koja su dolazila sa tim problemom. Imali su neke terapije na koje su dolazili povremeno, recimo na svakih par meseci na po par dana, videla sam da se uglavnom svi poznaju.
U srednjoj školi je jedna naša drugarica to imala, ali tad se nisam nešto udubljivala kako su je lečili.

bubi

Kaže mm da nije veliko, kupila sam nešto i mačkama sa tim.
Sutra ću da vidim da odem privatno do dermatologa.

Finalina

Quote from: bubi on April 05, 2015, 04:29:59 PM
Kaže mm da nije veliko, kupila sam nešto i mačkama sa tim.
Sutra ću da vidim da odem privatno do dermatologa.
obavezno idi do dermatologa, a sve ostalo ces pokusati ...sredice se... nesto ti ne prija kombinacija restrikcije i nerviranja, malo relaksiraj rezim, makar u glavi, ishranu znas kako da uredis :bighug:

bubi

htedoh da zovem dr. kod koje sam skidala fleke sa lica, nego prvo da vas pitam da li imate preporuku za dermatologa?

Zumbulica

Ne znam, mi idemo u Koto dermu ali mislim da ti treba ipak neko iskusniji na ovu temu  :think:
Inace, znam dosta zenskih osoba koje su relativno brzo i potpuno uspesno resile ovaj problem, mada se nisam udubljivala kako.  :bighug: :bighug: :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

bubi

zakazal u Dermatimu ali prvi slobodan termin 15.04.2015. :think:
do tad ce mi proci volja za lecenjem  ;)

Saska

Jesu to oni u Kralja Petra? Ja sam jednom kod njih odvela Jovu pred kraj radnog vremena i rešila da ne mrdam dok me ne prime. Osuo se po nogama skroz, baš sam se uplašila. I primila me dr, kad je završila sa zakazanima.

emge

pa to je za 9 dana - neće te proći želja. Taman kad raspust prodje :)

bubi

Saska, oni su.
Uvek su puni.
Emge, do tad cu iscitati sve sa neta i smisliti kako i sama mogu to da lecim  :lol: