Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

zelena

Ira, ja ti poslah zahtjev za komsi'ku, a tebe nigdje da potvrdis.  ;)

Una, evo mene, samo sto te nemam uopste na FB, pa mi salji kontakt info na PP.  ;D

Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

jelenica

http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/jelena.hlubek.supurovic?ref=name

Kome trebaju prijatelji za igrice neka me doda samo nek napise u poruci da je odavde :)

zelena

Jelenice poslala sam ti zahtjev. Poruku nijesam, znaces da sam odavde posto imamo 59 zajednickih prijatelja.  :lol:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Dusica

Quote from: Tchi on December 03, 2009, 06:26:44 PM
ja sam odustala od farme
igra li neko treasure madness http://apps.facebook.com/treasuremadness/ mlogo je dobro

Ja igram , prvi sam odigrala do kraja, a ovo je sad druga verzija. Prvi se valjda zvao Treasure Mania :)

Tchi

Quote from: Dusica on December 03, 2009, 08:32:41 PM
Ja igram , prvi sam odigrala do kraja, a ovo je sad druga verzija. Prvi se valjda zvao Treasure Mania :)
sad sam te dodala, valjda  :D upisala sam dusica i izbacio mi da imamo 10 zajednickih prijatelja, pa si valjda ti

Tchi

ipak jesi i sta sam sve dobila  :bighug:
stacka, ubaci wish listu mozda moze neko da ti upotpuni kolekciju

cici

Ne pričajte o toj igriciiiiiiiiiiiiiii.Šta ću ako se i na nju navučem :cry: Ne smem ni da privirim tamo :rofl:

Dusica

:) Imam ja svasta nesto pa ti stavi

Oli

stacka

Tchi, jos kad bi mi objasnila za sta sluzi ta wish lista :-[ Ja igrala, presla sam skoro tri mape, sad ne mogu da zavrsim trecu jer ono za kopanje moze da se dobije tek na 7. nivou... sta znam, nije mi previse zanimljiva, izgleda da sam ipak zemljoradnicki tip :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Quote from: Oli on December 03, 2009, 09:05:45 PM
Cici-no no!  :nokti2:
Ponašam se, ne brini  :stop:
Quote from: stacka on December 03, 2009, 09:07:04 PM
Tchi, jos kad bi mi objasnila za sta sluzi ta wish lista :-[ Ja igrala, presla sam skoro tri mape, sad ne mogu da zavrsim trecu jer ono za kopanje moze da se dobije tek na 7. nivou... sta znam, nije mi previse zanimljiva, izgleda da sam ipak zemljoradnicki tip :rofl:
:rofl: :lol:

Oli

Tchi

stacka odes u treasures pa ces videti koje kolekcije imas...u svakom slucaju kopanje  :innocent:

Nera

Quote from: jelenica on December 03, 2009, 07:26:42 PM
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/jelena.hlubek.supurovic?ref=name

Kome trebaju prijatelji za igrice neka me doda samo nek napise u poruci da je odavde :)

Eto, ja brze bolje da se prijavim i nisam napisala da sam odavde  :lol:

Ira

Quote from: liknik on December 03, 2009, 07:22:08 PM
Ira, ja ti poslah zahtjev za komsi'ku, a tebe nigdje da potvrdis.  ;)
Ma odmah sam potvrdila, ti si kod mene u komsiluku  :),saljem ti poklone, djubrim i tako to  :lol:
Primam od tebe poklone.Odoh sada da vidim sta se desava.

I ko je Jelena Biga Sekuljica?  :)
Poslah poruku s` oitanjem,al` nista ne odgovori.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck