Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

zelena

Znam za poklone, ali nemam te u listi komsija. Mozda je moje susjedstvo postalo prenaseljeno.  :rofl: Nema veze, ako sam ja na tvojoj listi pojavices se  i ti meni valjda nekad.  :rofl1:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Glitter

jedno pitanjce

malopre mi je na fb sliku komentarisao lik koji mi nije na listi prijatelja, imamo 3 zajednicka,moj profil je zakljucan, dakle ne moze ni da posalje fr,  a fotka koju je komentarisao bila je u albumu koji sam zakljucala tj vidim ga samo ja... :ces:

jel se desilo ovo nekom?

Unabebili

Quote from: Glitter on December 04, 2009, 06:15:48 PM
jedno pitanjce

malopre mi je na fb sliku komentarisao lik koji mi nije na listi prijatelja, imamo 3 zajednicka,moj profil je zakljucan, dakle ne moze ni da posalje fr,  a fotka koju je komentarisao bila je u albumu koji sam zakljucala tj vidim ga samo ja... :ces:

jel se desilo ovo nekom?

da li si oznacila jos nekog na tim fotografijama koje si okacila? nekog ko je na njegovoj listi prijatelja? mozda tako moze da vidi tu fotku?
bice da lupama... :ces:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Quote from: Unabebili on December 04, 2009, 07:04:31 PM
da li si oznacila jos nekog na tim fotografijama koje si okacila? nekog ko je na njegovoj listi prijatelja? mozda tako moze da vidi tu fotku?
bice da lupama... :ces:
on je na slici sa jos jednim deckom, koji nema fb, fotka nije tagovana i nalazi se u albumu sa mog vencanja koji uopste nije otvoren za javnost

disco2000

zelena

Ne bi trebalo da to moze  :nokti2: Cak i kod ovoga sto kaze Una, ako tagujes nekog, njegovi prijatelji mogu da vide te fotografije, ali ne i da komentarisu. :blink:

A ako to moze, onda moze sve, samo treba znati to odraditi.  :think:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Unabebili

OVo mi izbacuje kad pokusavam da udjem na Farmville: :blink: :blink:

Тражена страна није пронађена.
Можда си кликнуо/ла на линк који је истекао или си погрешно унео/ла адресу. Неке адресе разликују велика и мала слова.

* Врати се на почетну страну
    * Врати се на претходну страну

A vama?

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dawn

Pukao je Fejs :) I meni javlja grešku.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Unabebili

ne
Quote from: AnaK on December 08, 2009, 10:28:25 AM
Propalo ti imanje  :crycry:

ne nadaj se, bleki  :girl_blum:
opravila se greska  :girl_haha:

Despina

A, L, S

Oli

Oli

daisy

Luka 30.11.2002.                                     
Mina 15.10.2003.
Lana 26.10.2008.