Main Menu

Facebook i aplikacije

Started by stacka, May 19, 2009, 04:06:59 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

NikkiL

Glitti - ako neces da ti se vide tagovane slike (koje ti neko drugi taguje), i da ti izadju na tvom wallu (i u timelineu tvojih prijatelja), onda podesi da samo ti vidis svoje tagovane slike (tako ti nista nece biti vidljivo na wallu i niko nece moci osim tebe da vidi tudje slike na kojima si ti tagovana).

Vidljivost albuma koje postavljas moras da podesis individualno kada kreiras album, znaci svi prijatelji osim tih tih i tih grupa (moras da napravis grupe ako do sada nisi) pa selektivno daj pristup sta ko zelis da vidi i ne vidi...

Quote from: Unabebili on February 02, 2011, 12:35:14 PM
darling, ono sto neces da bude javno, ne kaci na net ni u kom obliku ( i zamoli i druge da to ispostuju)

A ovo je generalno najbolji savet, ako nesto bas neces da "procuri" negde  :innocent:
:kiss1:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Glitter

ali to uopste nisu bile fotke na kojima sam ja, ja sam ih samo komenarisala a na zidu prijatelja je izaslo
dragana bla bla je komenatrisala tu i tu sliku tad i tad, i naravno prikazana fotka
dakle na vasim zidovima izlaze fotke koje ja komentarisem, a inace bi se pokazivalo samo kao neki mini link i to tek kad mi neko ode na profil pod uslovom da to ne izbrisem :D

NikkiL

Uhh...pa nesto ti je onda u podesavanjima komentara oznaceno tako... pregledaj... trebalo bi da izadje onako kako si rekla, samo par redova na tvom profilu (koje mozes da obrises ako zelis)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Xe

Ja bih vise volela da je obrnuto: da vidim tvoje slike na stolu, a neko drugi da komentarise :zlocka:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Unabebili

tako sam se ja provela na koncertu Bisere Veletanlic (trubaci bili najbolji  :lol:  )
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

zelena

Quote from: Glitter on February 02, 2011, 08:13:30 PM
ali to uopste nisu bile fotke na kojima sam ja, ja sam ih samo komenarisala a na zidu prijatelja je izaslo
dragana bla bla je komenatrisala tu i tu sliku tad i tad, i naravno prikazana fotka
dakle na vasim zidovima izlaze fotke koje ja komentarisem, a inace bi se pokazivalo samo kao neki mini link i to tek kad mi neko ode na profil pod uslovom da to ne izbrisem :D

Taj ko je postavljao slike je naznacio da slike mogu vidjeti svi ili prijatelji prijatelja,  a uz to se desava: ja npr imam veliki broj aktivnih prijatelja i desava se da meni ne izlaze takve stvari, a npr Martin ima profil koji koristimo za igrice i imamo neke zajednicke prijatelje, kad udjem na taj profil saznam ko je gdje isao, sta je radio i sl.  :crazy: Ja sam to pripisala tome da je do manjka aktivnih prijatelja, pa da ne budu uskraceni.  :lol:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Xe

Quote from: Unabebili on February 02, 2011, 08:53:59 PM
tako sam se ja provela na koncertu Bisere Veletanlic (trubaci bili najbolji  :lol:  )
Ali iskusno, bez foto beleški  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

Quote from: Xe on February 02, 2011, 10:31:30 PM
Ali iskusno, bez foto beleški  :turpija:

ima, ali nisam publikovala  ;D
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Tchi

ha dedo, rekoh ja tebi da cu da ti ostavim i vasila i konstantina  :lol:

Deda

:lol: :lol: :lol:
Mm nista nije komentarisao  :crazy:, verovatno se slaze  :love32:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Ira

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Glitter

Una zeno, prihvatas me za prijatelja pa me brises posle par sati...sta ti je?
prihvatanje je opcionalno, ako nes nemoj  :kiss1:

cici

Ne prihvataj k srcu,  opet je nešto čačkala po profilu :rofl: