Kokice, junk food, kikiriki, semenke i ostale zanimacije

Started by AnaK, April 10, 2015, 02:27:35 PM

Previous topic - Next topic

Ira

Quote from: maripoza on April 17, 2015, 09:24:49 AM
Meni je to sve odvratno. Mogu samo sladoled i onu najobicniju salatu sa cheese prelivom. Ostalo ne volim ocima da vidim, a kamoli da jedem.
Takodje  ;)

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Glitter

Mono odi do meka za vreme nekog raspusta pun je dece sa roditeljima koji nit su niti deluju siromasno. Mek je ovde pre rekla bih za siromasne u glavi nego u dzepu.

Ko nije jeo u Little Chefu taj ne zna sta je dzank :lol:

Dedo sjajan dajdzest :clap:

monochrome

Quote from: Glitter on April 17, 2015, 11:49:50 AM
Mono odi do meka za vreme nekog raspusta pun je dece sa roditeljima koji nit su niti deluju siromasno. Mek je ovde pre rekla bih za siromasne u glavi nego u dzepu.

Ko nije jeo u Little Chefu taj ne zna sta je dzank :lol:

Dedo sjajan dajdzest :clap:

ma dobro, mozda bzvz i zvuci to siromasni...vise mislim na ovo sto ti kazes...taj odredjeni sloj...kancelaski tipovi, koji su btw i redovni u iceland-u...ma znas sta mislim :girl_haha:

jao...little chef :crazy:

jaoooooooooooo :lol: :lol: :lol:

ne spominji...

monochrome

a da...kad prodjem pored mek u centru nam lanc. metropole, obicno vidim povece grupe emo teensa :girl_haha:

Glitter

A a a a little chef :lol:

Pre ttri godine odem ja prvi put u usa. Letela sam sa kolegom iz Teksasa i sleteli u Detroit. Plan ke bio da uzmemo kola on mene vozi na moju konferenciju na jug a on nastavlja kos malo juznije na
I posto izadjoh gladna sa leta (Delta groznu hranu sluzi na prekookeanskim ) izrazim zelju da odemo da jedemo u neki fast food pored autoputa ali da mi odabere najgori po reputaciju.
Ne mogu da se setim kojo je bio ali ka vise u americi u fast food usla nisam. Ono kako se cedilo na onom papiru ona masnoca fuj fuj i sad mi muka kad se setim. A po podu puzi beba i sipaju joj kolu (crno gazirano) u flasicu. Puzi okolo i cucla ono :crazy:

monochrome

ja sam imala priliku da klopam u lc-u ovde...par puta, na putu od aerodroma do kuce, u periodu dok smo imali malo komplikovaniju konekciju sa aerodromima :crazy:

ono je blagi uzasss!!! od higijene, preko atmosfere, do hrane...strasno...

Deda

Kod nas bogami u Mek ne mozes za male pare , da odem u tu Englesku da sednem u Mek opusteno  :lol:
Ako ne valja, jvoooooolim, najvise sladoled sa prelivom od cokolade a volim sve ostalo. Moja deca  jedva cekaju da idu a jedu samo pomfrit  :hm: , Neda neki twix sladoled tamo
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

dedo nije jeftinije
prosle godine je pomfrit sa cizom bio 150 dinara saver menu
ovde je taj isti 99p sto je 150 dinara

i obroci su skuplji
ali open je generalno jeftinije ako se porede referentni prihodi

jel

Jao glitti beba po masnom podu cucla koka kolu :nesvest:

mm ima logiku kad smo negde napolju ide uMac jer zna sta dobije  :crazy: bljaks
A potpuno je drugaciji stav ovde kod nas i napolju
Ovde je Mac prestiz  :lol: zato sto ljudi ne jedu po restoranima
I higijena je na biljem nivou od nekih testorana
A napolju je obrnuto

Ja jedem onaj sladoled sa duplom cokoladom
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Glitter

vidim ovde se porede pljeskavice na ulici sa mekom...meni to ko Bokiju, biranje manjeg od dva zla :crazy: ja ne mogu one cosak rostilje  :crazy:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

monochrome

glitt, puno je ovde jeftinije kad se usporedi standard....ovde nedeljna plata, srpska mesecna, pa ti vidi, ali ok...vidim da i sama kazes isto ;)

monochrome

u doba mesojedenja, najvise sam volila pljesku sa nekog neuglednog mesta, pa sa svacim...onako...i majonez...i ajvar...i luk...senf...kecap...sve onak' da curi i ispada...a ja zamisljam da sam u nekom holivudskom tinejdz filmu :lol: :lol: :lol:

Glitter

Quote from: monochrome on April 17, 2015, 12:47:03 PM
glitt, puno je ovde jeftinije kad se usporedi standard....ovde nedeljna plata, srpska mesecna, pa ti vidi, ali ok...vidim da i sama kazes isto ;)
pa to, u Srbiji je minimalna cena rada manje od funte po satu, u UK je 6.5 po satu, a cena hrane manje vise ista

monochrome

i u hrvatskoj je tako...ja to nikako ne razumem...s druge strane, odes u (kako se bese zove onaj slovenac na M...supermarket :-[), u njihov restoran...jedes za dzabaka :crazy:
cigarete znatno jeftinije nego ovde i sto nekih nelogicnih stvari...mozdfa su i logicne, ali ja imam apstraktan mozak :-[ :-[