Main Menu

Japanske obrve

Started by Deda, June 12, 2015, 11:23:02 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Dada

Ja olovku i nemam otkad su u modi punjena usta  :hm:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Punjena usta :rofl:

Nije mi jasno kako karmin mora da se popravlja na sat dva, meni i najnepostojaniji a tu su oni sto su kao obojena labela i to ne sve boje stoje 2 sata bar, a neki i po 4-5 bez problema. A tek mat oni uopste ne blede.

Glitter

Ja ga obnovim samo kada jedem :lol: inace ovako kao senka prosto stoji

Glitter

cici

AnaK

Pijem (vodu, kafu, vodu), pušim. Verovatno sam i preterala sa sat, ali nekoliko puta za radno vreme, definitivno. Više nego što mi prija, svakako. Smara me, i toga bih se rado rešila. Pa ne moramo, valjda, svi da volimo iste stvari  ;)
Janko 23.7.2002.

Glitter

cici

Mesaj, mesaj :D

Ni ne treba da nam se svima svidjaju iste stvari, mene je samo zanimalo sto se popravlja karmin na sat dva, ok moguce da je i do usana a i do prozivodjaca.

Unabebili

AnaK, donecu ti jednu Diorovu olovku i jedan Chanelov ruz (oba su ta tvoja teletina, s tim da je olovka -  biftek  koji je malo odstajao - boja
da probas njih i vidis da li se i oni skidaju tako brzo.

Ja sam prezadovoljna s tim,
pa ako ti se ovi manje budu skidali , isplati se preci na njih  , sporo se trose  :flower:

Meni nije problem skidanje, koliko mi se nekad dogodi da mi se neki brendovi razliju ,
a sto mrzim kad ruz izgleda mrljavo i razmazano pojma nemate

Budi spremna mozda da ces morati ovaj tatoo da obnavljas cesce od obecanih 3-5 godina,
jer se nekad desi da usta "pojedu" pigment brze

a takodje mozes da ocekujes da se to desi neravnomerno

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

cici

U mom slucaju mogla bih da zakljucim da je to iskljucivo do finisha ruza.

AnaK

Una, hvala ti, ali stvarno ne treba.  :girl_smile: Ja sam se definitivno razmazila Lipfiinitijem koji namažem ujutru i ne pogledam do popodne. Obnovim ako izlazim, ako ne - skinem pred spavanje. Meni je to sinonim onoga što želim. Da ne razmišljam, da nemam karmin na čaši, cigareti, zalogaju... ničemu. Isprobala sam neke manje trajne varjante, obične 'normalne' karmine, teško nalazim nijansu koja mi se baš dopada. Neke me smaraju više, neke manje, ali moj ideal je da na usne uopšte ne moram da mislim dok to ne poželim :lol:  Prosto, volela bih i osećaću se komotnije da sebi omogućim na usne zaboravim.
Janko 23.7.2002.

cici

Unabebili

a znas li ti da se meni taj lipfinity gromuljicavio na usnama  :blink:
i tesko se skidao, onda kad pozelim da ga skinem

jel nigde nema sad tih tvojih nijansi?  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/