Main Menu

Japanske obrve

Started by Deda, June 12, 2015, 11:23:02 AM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Deda

Moze, 100 evra plus korekcije  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

ti uzni obrve, meni nek naprave usta
mozda dobijemo popost na kolicinu usluga  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Dajte ljudi, ovo se iz aviona vidi da je fejk.  :think:

senka

ja cu prvo da uznem desnu, a ti donju, pa cemo skupimo pare za levu i gornju  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

opet me navodis na ekscentricnost lokalnog karaktera  :lol:

vaistinu, lani, fotosopirano je skroz...al je lepo  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Ja sam juče čitala na Ani temu o trajnoj šminci (smislila sam da bih usta osenčila  :girl_haha:) ali kako su obrve hit, i zapanjena sam koliko ih žena radi :lol: ima baš prirodnoizgledajućih.  :good:
Janko 23.7.2002.

Lani

Moja zaova je imala tu trajnu šminku, usta sigurno, zaboravila sam da li još nešto, to se ništa nije videlo.
Znači, dobro istraži (ali ne sumnjam da hoćeš  :kiss1:) i gledaj kod koga ćeš da radiš.

Dada

Moja drugarica je ranije imala osjencena usta i to je super izgledalo a prosle godine je uradila oci i usta opet i sad joj je grozno :crazy: tj, kad stavi sjenku na kapke i karmin ili sjaj ok je ali bez ... :hm:

Ja opet zaboravih Z sestricni da bolje zaglednem obrve, nista se ne vidi ovako :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Quote from: Lani on September 07, 2015, 08:54:48 AM
Moja zaova je imala tu trajnu šminku, usta sigurno, zaboravila sam da li još nešto, to se ništa nije videlo.
Znači, dobro istraži (ali ne sumnjam da hoćeš  :kiss1:) i gledaj kod koga ćeš da radiš.

Ja bih samo usne, mnogo su mi blede bez karmina, i baš mi me usrećila neka nijansa svinjskog filea  :girl_haha: Imam dve preporuke, jednu sam eliminisala zbog cene, te se nadam da ću u novembru, ako mm dobro prođe na Sajmu :lol: da se častim.
Htela na Ani da vidim još neke preporuke/iskustva, ali posle 30 strana obrva odustah  :rofl:
Janko 23.7.2002.

senka

i ja bih usne
i oci bih, ali me tu vec strah
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Za usne ima preporuku devojka koja mi čupa obrve, i njene su divne. Druga preporuka, od drugarice iz Kanade, je ova:

http://www.beauty.rs/#popup

Ali su oni stvarno sumanuto skupi, otprilike 3x skuplji od te druge.
Janko 23.7.2002.

Deda

Ja bih obrve ali su mi mnogo skupe
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006