Imigranti, azilanti i ostale velike seobe

Started by rafa, August 03, 2015, 05:27:27 PM

Previous topic - Next topic

Blue

samo jedna fotografija, koja nas je rasplakala pre neki dan, jer nas je maleni tako podsetio na ovog naseg :(

skupljam njegovu toplu garderobicu i obucu, koju je prerastao, da je posaljem po nekome dole. ovde niko ne skuplja zasad, niti se bas prica o tome u mom okruzenju.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Gizmolina

Pogodjena poenta! U sriiiiidu  :flower:

Kao drustvo, kao civilizacija, ljudi su vrlo kratkog i vrlo selektivnog pamcenja. I rijetko kad izvucemo pouku iz onoga sto se desava
Nina 20.1.2009.

rafa

Mm baba i deda po ocu su tako prebegli u Egipat iz Grcke....ziveli tamo vise od 12 godina ako se dobro secam prica.... i onda otisli na Kipar. Oca su mu dugo zvali Egipcaninom, Arapom i na Kipru, i u Grckoj.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Urbana

Smislio Holandzes kontejnere na sprat za izbeglice....cena 3500 eu opremljen 20000 pa kaze kad krenu kuci za Siriju, a posto je tamo sve sruseno onda im ga shipuju....

http://www.ad.nl/ad/nl/34072/Groene-Hart/a...veilig-is.dhtml
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Dobih danas ovo mejlom, i baš me pogodilo...

QuoteSlika s komentarom pristigla izČeške:
Nosioci nove kulture pristižu ....
MAMA NOSI DVA DETETA, TREĆE DRŽI ZA RUKU. MAMA JE BOSA.
S njom ide sedam mladića obuvenih i odevenih. Oni nikome ne pomažu. Zašto bi oni ikome pomagali?!

Janko 23.7.2002.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

emge

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

U trenucima velike muke, mnogi ljudi gledaju samo sebe. Ali ovo ni time ne mogu da opravdam.  :(

Pepi

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Glitter

ne mogu na temu, ne umem da sastavim tugu i bes i frustraciju dovoljno dobro da ne budem neshvacena pogresno  :girl_sad:

maxic

Ne znam jel zato sto bih voljela tako, ali mi se cini da je ova fotka totalno namjestena. Cak su i boje koordinirane.

Da ovoga nema, ne vjerujem.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Blue

Quote from: maxic on March 15, 2016, 06:19:28 PM
Ne znam jel zato sto bih voljela tako, ali mi se cini da je ova fotka totalno namjestena. Cak su i boje koordinirane.

i meni ovo bas izgleda kao propaganda ksenofobicne islamofobicne ceske desnice i vise me zalosti to sto ljudi koji tako nesto prave i sire postoje, nego i da je istina ovo sto je na fotki :(
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.