Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

slatko slani ukus preseces sa coleslaw salatom  :girl_haha:

disco2000

Kako si smuckala taj sos? Daj recept. Očekujem da će mi stići ovih dana, pa da se spremim :lol:

disco2000

Stiglo :sreca: Jedva čekam sutra...
Da li je neko probao krompir?

AnaK

Ja nisam samo krompir, samo sam ga u paprikašu kuvala. Baš javi ako nekako probaš, ja ne mogu da smislim da l' s vodom, da l' bez vode, pa ni ne pokušavam.
Janko 23.7.2002.

disco2000

A koliko treba sati za paprikaš?

AnaK

Znaš kako, ja sve kuvam od kad legnem dok ne ustanem, uključim na high, kad baš krenem u krevet posle pola sata ili sat smanjim na low. Verovatno bi moglo i kraće. Kod mene skoro sve ide od ponoći do 6-7.
Janko 23.7.2002.

Glitter

kod mene sve ide na high pa do vecere, u proseku se sve kuva 6-7 sati, e sada za to vreme ja mogu na low lagano ali ja kuvam na high

a krompir nemoj da kuvas sam u sc, potpuno je besmisleno, ako mu inace treba 30 minuta u serpi na sporetu

kalimero

da ostavim sebi podsetnik za coleslaw salatu....

http://mimiskingdom.com/americka-kupus-salata-coleslaw/

a sto se tice bbq sosa, sad cu da pronadjem, neki recept sam nasla za homemade bbq sos.... nisam presrecna, ali nisam imala vremena da izguglam bolji  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

mislim da dzejmi ima super recept, sad cu da nadjem

Glitter

Glitter

nadjoh podatak za sc low vs high
4-5 high=6-7 low

kalimero

e, ovaj mi se bas bas dopada, i ima manje secera nego sto je bilo u "mom"....  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

mada ako mozes da nadjes Heinzov bbq sos u nekom od hipermarketa nema potrebe da se cimas i pravis, samo sunes celu bocu preko :lol:

Dacko

Moja preporuka za jela tog tipa ide za Gurmanov sos 'čilito' u neljutoj varijanti, dosta je jeftiniji od stranih a baš ukusan uz meso, ovaj:
https://shop.maxi.rs/online-market/chilito-slatko-ljuti-chili-sos250ggurman/7235813.html
Piše da je ljut, ali zapravo nije ništa ljući od senfa.

maxic

ja danas bbq piletinu, sutra cu ovaj emge kupus. HVALA EMGE
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07