Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

draganaa

Samo da pojasnim poklopac je leteo.... :D..ne ceo krcko...da ne bude zabune.
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

AnaK

Razumela, razumela, i stvarno mi je nejasno kako. Poklopac se fiksira nekako ili se samo stavi odozgo? Pravi li povišen pritisak, kao ekspres lonac?
Janko 23.7.2002.

draganaa

Kao na obicnoj serpi...samo poklopis...ne fiksira se...

Sad cu probati da stavim sliku kako sam zatekla kad sam ko oparena usla u kuhinju...posle praska...
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

AnaK

Mala je slika, ali sam zamislila. Ludilo, sestro slatka, ludilo  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

draganaa

Ne pravi nikakav pritisak....sreca je sto niko nije bio unutra....stakla je bilo na sve strane dva pa i vise metara od krcka...Odlucila sam...na zalost vraticu ga...plasim se da se ne desi tako nesto ponovo kad neko bude u blizini..posebno deca...
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

AnaK

Potpuno te razumem. I mnogo bih volela da ti daju neko objašnjenje, uopšte mi nije jasno kako se to desilo.
Janko 23.7.2002.

draganaa

Evo opet slikica..ako se ovde bolje vidi https://imageshack.com/i/pnRbUwxHj

A bas sam bila zadovoljna.Pasulj je bio fantastican...grasak ovaj u krcku mirisao fenomenalno...al dzaba...pun stakla
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

ja bih ga zamenila, verujem da je problem bio samo sa tim ili pak zamenila za onaj pravo spori kuvac

disco2000

draganaa

Ostavih ga na reklamaciji...videcemo sta ce biti...
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

emge

Loodilo :(
Dragana, dobro je da niko nije povrijedjen i da ploca nije pukla :bighug:

draganaa

da... srecom svi smo bili na terasi, samo petnaestak minuta pre sedeli smo tu i rucali.
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Zumbulica

Meni je pre neku godinu puklo staklo na ugradnoj rerni kad sam je prvi put ukljucila ... iz servisa me covek ubedjivao da nije moguce, dok nisam prestala da budem ljubazna pa je priznao da je najverovatnije u pitanju fabricka greska. Dovoljna je vrlo mala pukotina na staklu koja promakne na nekom spoju npr. da kad se zagreje eksplodira.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....