Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Vilo :bighug: neverovatno mi kad citam, pre nedelju dana smo te videle kod rafe :kiss1:

kalimero

Quote from: Margarita on September 25, 2015, 09:29:12 AM
Vilo :bighug: neverovatno mi kad citam, pre nedelju dana smo te videle kod rafe :kiss1:

upravo ovo pomislih  :girl_cray:

ajde draga, da se sto pre pronadje uzrok takvog stanja i da krene na bolje  :kiss1: :bighug:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Draga, ako mi možemo bilo kako da pomognemo, kaži.  :bighug:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Margarita

Vilo, dobijas li I dalje ohb12?

emge

Elanor, ja koliko shvatam kad se poveca broj eritrocita, padaju oni mc.. jer oni pokazuju popunjenost eritrocita, a kad ih je puni, tesko ih je popuniti.

Unabebili

Vilice draga, uradi danas sve sto se  moze kod dr., ulazis u vikend , pa da bar malo bude jasnija situacija.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ja stvarno zelim da verujem da je tvoj organizma toliko precrpljen da je doziveo potpuni kolaps
i treba mu da se nekako sam regenerise. Uz puno vitamina, sna, mirovanja  :bighug: :bighug:

Cekamo dalje rezultate, ti slusaj nasu Vojku , meni je ona dijagnosticar odlican,
uvek je bivalo kako je predvidela i za mene i za debelog i za dedicu.

A ako ti bude jos gore, ja bih insistirala na tvom metu da me prime u bolnicu  :bighug: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

I ja bih, malo na infuziju...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Svakako, ako ikako može Vilo nek te ostave... da im budeš na oku preko vikenda.  :bighug:

bubi

Vila

Ljubim vas, devojke :kiss1:
Plan mi je da odem kod dr popodne sa mmom, da zajedno pritisnemo, da insistiram da me pošalje kod nekog intenerniste, negde u bolnicu i sl, da mi pomogne da se nađe razlog za ovo. Znam da Dragiša Mišović ima interno, bar je imala ranije, valjda mogu nešto da izdejstvujem...
Una, trudim se da se što više odmaram, da pijem vitamine, gvožđe i prateće već uzimam, ohb12 svakog dana primam...
Ja jesam bila loše i stalno umorna već mesecima, činjenica, ali ovo od subote me je sasvim slomilo, do petka sam mogla da se krećem, da radim koliko toliko, a sad se plašim bilo gde sama da krenem, sem po kući,, ono što moram
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dawn

maripoza

Vilo, nadam se da ces ubrzo pronaci uzrok svog stanja i krenuti u resavanje. :bighug:
Old enough to know better, but too young to care.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.