Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Nervira me što se ne javlja, sad sam joj poslala sms.

Praslin

Javljaj šta kaže, molim te  :kiss1:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Hoću čim odgovori, još uvek nije, možda spava.

Margarita

Mozda je kod Dr. Nadam se da ce se uskoro javiti :bighug:

Vila

Ćao, devojke :kiss1:
Izvinite što se ne javljam, sva sam nikakva....
Juče mi dr nije ništa posebno pametno rekao, ništa novo, dao mi je upute za klinički, da mi kardilog sredi da uradim ergospirometriju, i dobila sam zam uput za neurologa. Neurologa ću verovatno opet ipak privatno, mogu kod one dr kod koje sam išla zbog migrene...
I dalje sam isto malaksala, počnem da se tresem i da teško dišem, lupa mi srce, čim nešto krenem da radim fizički. I kad sedim se dešava nekad. juče smo posle dr otišli da kupimo poklon za drugaricinu ćerku, odvukla sam se od garaže liftom u Stadionu do HMa, pogledala frozen stvarčice sa mm, i onda je on plaćao, a ja hvatala dah napolju na onim tzv. sofama... Evo sad sam probala po kuhinji da se nešto muvam, posle par minuta sam se vratila da sednem... Užasno me sve ovo nervira, nemam pojma šta da radim više :'(

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

:bighug:
A jesu li razmatrali mogućnost da te ostave dan-dva u bolnici, ne samo radi pretraga nego i da bi ti omogućili da miruješ i odmoriš se? Napravi sebi bar jedan takav dan kod kuće, samo ležanje i opuštanje, nek ti svi prinose i odnose, odmori se, ne muvaj se ni po kuhinji ni drugde. :bighug:

Unabebili

draga, mene raduje da nije gore, a bice bolje sigurno

ja bih apsolutno mirovala, bez pikusaja ikakvih oko kuhinje ili bili cega..... :kiss1:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

Ma to ja sama pokušavam, pa odustanem, realno.... 99% vremena ležim ili sedim, sa knjigom, ipadom ili gledam nešto na tvu.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Quote from: Vila on September 26, 2015, 12:51:13 PM
Ma to ja sama pokušavam, pa odustanem, realno.... 99% vremena ležim ili sedim, sa knjigom, ipadom ili gledam nešto na tvu.

daj svom organizmu ono sto sad trazi....a trazi apsolutno mirovanje
iz licnog aprilskog iskustva znam koliko to moze da nervira da ne mozes ni 100 m da predjes,
a da nemas potrebu da odmah sednes/legnes.....
mene to didatno jako uznemiravalo i stvaralo mi paniku....
:kiss1:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Unabebili

imas li apetit i da li ti je muka i dalje?
ostajes na istoj tezini ovih dana ilu variras?

Vockica

A varijanta da te tm odvede u Urgentni...tamo bi te ipregledali...bar mi u ovom selu imamo Hospital gde su sve pretrage brze i stizu odmah.
Brat od tetke je juce zavrsio tamo zbog bolova u stomaku, zadrzali ga i odradili mu apsolutno sve moguce i nemoguce preglede...danima ga pregledaju...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.