Main Menu

Naucite bebu da prespava noc.....

Started by kalimero, October 15, 2015, 10:40:31 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

senka  :girl_haha: :kiss1:

nastavak noci br 2:

- budjenja u toku noci 2x, jednom sikio, jednom se ljuljkali i grlili i nastavio da spava.....
- budan od 6h, naravno, za igranjciju  :girl_haha:

ja znacajno odmornija  :-X stvarno je vrlo malo potrebno za srecu  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vrana

Ja mislim da nema mnogo smisla da mu das jednom da sisa tokom noci. Onda njemu nece biti jasno yasto nekad moze a nekad ne moze. Ako jos nisi ti u glavi rascistila da li izbacujete nocne podoje ili ne, onda sacekaj jos malo pa pokusajte kasnije. Ovako se bojim da nece imati efekta, jer ce se on buditi i plakati dok ne dobije, tj nece shvatiti da vise nema sisanja dok god je noc.

a veruj mi, posle par noci vec ce se budjenja prorediti i svakako nece biti tako dramaticno dranje.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

kalimero

ma, nacisto sam ja sa sobom da necu vise da ga hranim nocu, al u sred noci ne znam da l sam posla ili dosla, pa mu mahinalno dam i nastavim da spavam..... onaj drugi put sam bila svesnija  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

Quote from: kalimero on October 17, 2015, 12:36:39 PM
ma, nacisto sam ja sa sobom da necu vise da ga hranim nocu, al u sred noci ne znam da l sam posla ili dosla, pa mu mahinalno dam i nastavim da spavam..... onaj drugi put sam bila svesnija  :girl_haha:
cini mi se nisi nacisto, ali jesi umorna, ocigledno.... ovo malo das pa malo ne das jeste zbunjujuce tj bas ovako kako vrana pse, mislim i ja...
samo lagano, brzo ces ti to da sredis, samo malko da zivnes :bighug:

kalimero

noc br.3:

- prase se opet najelo zestoko.....
- jurcao po sobi do 21:30, mnogo kasnije nego sto obicno ide na spavanje, ali pucalo je od viska energije
- sikio kratko (dva puta trazio, oko 20:30 pa kad je krenuo na spavanje)
- opet smo se ljuljali, urlao i otimao se, ali mnogo krace, na kraju je samo u momentu ucutao i zaspao  :blink:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vrana

Veceras ce biti jos lakse  :clap:

A tokom noci?  :nokti2:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

kalimero

I jeste bilo lakse veceras, malo je sikio i onda se malo bunio kad sam resila da je dosta, ali dva tri kmeka i umirio se i zaspao......

A noc....to zavisi od stepena mog umora i od toga koliko je sati.....jutros mu dam da siki u 6, ko velim to je onaj jutarnji podoj, pa da ustajemo, kad se on najede i nastavi da spava do 8  :blink: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Kali, pa ti ces ovim odvikavanjem ubiti dve muve jednim udarcem, jos ce i duze da spava, nije ti to tako ni lose. :lol:
Salim se, dosla sam sebi da uterujem strah :rofl:, tebi i nisam od neke koristi osim sto navijam da uspes sto pre. :kiss1:
Old enough to know better, but too young to care.

kalimero

:rofl: verovatno, mada sad sam zgazena nacisto...nisam mu dala nocas uopste, do 6 jutros...budio se u 1 pa u 2:30 i ta dva puta je uz malo ljuljanja brzo zaspao...a onda smo imali koncert od 4 do 5, jezivo, glasno i neprekidno...jedva je zaspao... U 6 se budio opet, al tad je vec svanulo pa je sikio i evo ga spava...
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

rafa

kali  :bighug:

zvuci kao da ide dobrim tokom, mada ti ipak najbolje znas  :kiss1:

:voda:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

kalimero

joj, gde znam, evo veceras opet kukanje i dranje cim je trebalo da se bez sisanja uspava.....i tako se dere i otima i sutira i izvija i deluje da ce tako satima i onda odjednom u sekundi prestane i zaspi.....  :blink: al do tog momenta kao da prodje cela vecnost.....

strah me od nocas  :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

Quote from: rafa on October 19, 2015, 10:10:48 PM
kali  :bighug:

zvuci kao da ide dobrim tokom, mada ti ipak najbolje znas  :kiss1:

:voda:
i meni se čini da ide dobrim tokom

kali :bighug:

kalimero

:crycry: evo sat vremena vec urla, niko ne moze da spava ... :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

jao, sve me boli...dva puna sata je drecao sinoc...tesim se da ce za koju noc savladati ovo :zombi:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.