Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja ove godine o pravom letovanju samo mastam  :girl_haha:
ako odemo do Velsa bice super, em S na poslu kao na traci, em termin u sred sezone  :rofl:

Deda

Quote from: Lani on February 25, 2016, 10:21:13 PM
Ja par puta kad sam na starom poslu bila u Solunu, uvek sam bila u nekom Holidej inu u centru, tako da mogu samo njega da preporučim.  :kiss1:

Pritom plaža u Furki i ono što nazivaju plažom u Nikitiju nije za poređenje, rekla bih.
Pa ni u Furki nije za  padanje u nesvest, obicna plaža
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Nisam ni rekla da je za padanje u nesvest, već da je mnogo bolja. Videla sam obe, ne pričam napamet.

Deda

Dobro, ja nisam videla u Nikitiju, tek planiram  :lol:

Lani

vrana

Lani, ovaj smestaj vam je predivan  :girl_in_love:
Da li je bas u Afitosu ili negde malo izmesten?
Super ce vam biti, a slazem se i sa predlogom tm
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Quote from: Glitter on February 26, 2016, 09:29:41 AM
ako odemo do Velsa bice super, em S na poslu kao na traci, em termin u sred sezone  :rofl:

Boli te uvce, imas pametnija posla :)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Blue

Quote from: Glitter on February 26, 2016, 09:29:41 AM

meni nema nista lepse, nego letovanje u ovim hladnim zemljama - dok se juzna evropa kuva, nama je prijatnih 17-ak stepeni, dugi rukavi i slicno  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Quote from: Blue on February 26, 2016, 12:02:50 PM
meni nema nista lepse, nego letovanje u ovim hladnim zemljama - dok se juzna evropa kuva, nama je prijatnih 17-ak stepeni, dugi rukavi i slicno  :girl_in_love:
apsolutno se slazem 18 do 25 stepeni idealno

Lani

Quote from: vrana on February 26, 2016, 11:58:00 AM
Lani, ovaj smestaj vam je predivan  :girl_in_love:
Da li je bas u Afitosu ili negde malo izmesten?
Super ce vam biti, a slazem se i sa predlogom tm

Gore je iznad magistrale, negde u brdima. Ne mogu da pretpostavim tačno kako to izgleda  :think:, videću na licu mesta. Za plažu moraju da se pale kola definitivno.
Mm hoće na Zlatibor pošto smo jedne godine pravo sa mora svratili na 4-5 dana i super nam je bilo, to pamtim kao jedan od lepših boravaka tamo a na Zlatiboru sam bila sto puta. I nekako mi je dobro što se ne vratiš pravo sa plaže u Beograd, tj. surovu realnost  ;D, taman malo presečeš planinom.  :girl_haha:

vrana

Ma da, bas lep zavrsetak odmora, navijam za to

U afitosu ionako ne moze da nadje smestaj iz koga peske stizes do plaze, tako da vam je manje vise svejedno, a ovo stvarno bas divno izgleda

Mi smo rezervisali Vrsar od 3.7. do 17.7, sad gledamo na koje cemo ostrvo posle  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Blue

Quote from: Glitter on February 26, 2016, 12:06:36 PM
apsolutno se slazem 18 do 25 stepeni idealno

kod nas cesto duva neki vetar pa je i hladnije, ali volim kada je tu oko 20 stepeni, nikada ne pozelim da je toplije, samo da je suncanije.

Lani

Jao ne volim ja baš leti da mi bude 20 stepeni. Najbolje oko 30, sve preko toga mi je mnogo.  :)

Blue

meni je idealno da je suncano, a ne mora mi biti toplije od 20, recimo. mada mi jeste lepo i kada je toplije, na drugi nacin (ali to kada si negde pored mora), ali nikako ne preko 30.

u svakom slucaju, rado bih ja i do grcke, ali pojma nemam gde cemo ici  :girl_in_love:

Deda

18 DO 20 MOZE samo zimi, leti i 40 nije mnogo, to vec znate  :lol: