Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Ajde i ja da se izjasnim   ;D

Leti mi je idealna temperatura 20- 25, kad sam na moru 25-30
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Zumbulica

Ja volim vrucine, kukam, ali volim  :lol:
A jeste divno leti na planini, dugogodisnja zelja mi je Zabljak/Crno jezero preko leta, fantazija koliko je lepo  :love32: Uvek smo svracali kad se vracamo iz CG ali samo na rucak ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

https://www.ownersdirect.co.uk/accommodation/p8005319

ne znam da li nekoga zanima ovaj tip smestaja, ovo je blizu Afitosa, u junu je 10 noci 1400 funti ali 3 spavace sobe za 8 ljudi

ja sam trazila smestaj preko ovog sajta, odlican je

Vila

Ja temperature ko Deda :girl_haha:

Mi sad promenismo ideju, gledamo hotele na Halkidikiju koji imaju all inclusive, treba da zovem Sabru, a sajtu nađoh neke lepe cifre i hotele, sa popustom. Nadam se da ima mesta, pošto smo tako videli na sajtu i otišli u KOn tiki, a to bilo raspredato mesec dana ranije :rofl:

Rešili smo da samo odmaramo, bez kupovine, kuvanja, cimanja  - jedemo šta nam spreme, blejimo na plaži, kod bazena, i kafani, decu ne zarezujemo, samo uživamo :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

:kiss1:
sad sam zvala Sabru, imaju mesta u tih par hotela koji nam vode na listi. Samo još sutra da vidimo da li je obračun u kućnom izvođenju bio tačan, ili smo se zeznuli :lol:
još može na intezinu karticu na rate bez kamate, ihaaaaj :girl_haha:

baš sam se poželela odmora bez cimanja :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vockica

Quote from: Dawn on February 25, 2016, 09:48:21 PM
Mi još ništa nismo smislili, jul otpada, ja bih volela da početkom avgusta uklopimo 7 dana na moru i 7 u Berlinu :crazy:

Nismo ni mi, planiram da posaljem upit za cenu tamo gde smo bili. Mislim da je na sajtu za 50e vise nego prosle godine. Uopste ne mogu da se setim da li smo placali 450 ili 500e smestaj  :ces:.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Dawn

Vockica

Znaci da su poskupeli...nas termin je sada 500  :think:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Margarita

ne mogu da nadjem gde je lani pisala putopise o tasosu, heeeelp

vrana

ja ne mogu d apomognem, ali mogu da se pohvalim da smo rezervisali i drugi deo letovanja, na Krku  :clap: :clap: :clap:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Margarita

super, vrano!

sad me mm nalozio na tasos, evo trazi i prenociste po bugarskoj :nokti2: hoce za 15 god braka da mi ispuni zelju :love32:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Margarita

pa jeste, samo jos da vidim mozemo li da se uklopimo u budzet
taman sam sitoniju proucila  :rofl: sad ne znam odakle bih pocela