Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

Nikiti na vrhu, ima LIDL, dugu plazu bolju sto ides dalje od luke :lol:
Generalno ima fantasticnih kucica uz obalu koje izgledaju wow,
Odlicna je baza sto do Soluna, sto do setnje do 1 prsta
mozda cak i Nea Kalikratija kao blizi izlet, naravno za obilazak Sitonije.

Za one kojima se svidja meni su ovi apartmani ozbiljno zapeli za oko, ali novcanik ih nije podrzao
http://myplanet.rs/letovanja/grcka/nikiti/blue-orange-apartments-nikiti/

http://mariashouse.gr/sr/accommodation.php
ovi mogu biti zanimljivi za one koji traze PP uslugu

Deda

DA, te sam i ja zapazila, moj drug je bio u Nikitiju prosle godine , na licu mesta nasli apartman , super im je bilo , sve slike koje mi je poslao su mi bile super, znamda bi mi se Nikiti svideo a i Sarti a i Neos Mar. Ma sve bi mi se svidelo, samo da mi dupe vidi put  :rofl:

moma

Eto meni bi Nikiti bio kompromis, a onda bi ih natjerala da se vozaju svaki dan, mada mi se cini da im se to prosle god na Tasosu i nije svidjelo.

emge

mi ćemo biti u Nikitiju 7 dana, ali planiramo da se vozikamo po Sitoniji... našoj djeci je to ok :girl_haha:

moma

Quote from: emge on June 02, 2016, 11:49:50 AM
mi ćemo biti u Nikitiju 7 dana, ali planiramo da se vozikamo po Sitoniji... našoj djeci je to ok :girl_haha:
vole i moji da se vozaju, ali izgleda ne bas svaki dan  :D
ustvari mislim da je lidl presudan  :D ozbiljno
i to ne meni  :crazy:

Lani

Ja valjda imam otpor prema sedenju na jednom mestu jer su moji mama i tata tako oduvek. Kad se kola parkiraju ne pale se ponovo dok ne bude vreme za povratak kući. Kad malo bolje razmislim, mnoge stvari radim suprotno od svojih roditelja, pa i to.

Blizu skretanja za Afitos valjda ima neko od tih čuda, da li Lidl ili Masutis, pojma nemam. Videćemo još malo.

Deda

Afitos ima Lidl a Masutids svud redom  :rofl:

emge

Quote from: Lani on June 02, 2016, 11:55:51 AM
Kad malo bolje razmislim, mnoge stvari radim suprotno od svojih roditelja, pa i to.

skoro smo gledali stari fim "Into the Wild" , i ima te teme :girl_haha:

Zumbulica

Ja bih volela da te letnje destinacije obidjem u aprilu/maju ili septembru, kad je vreme lepo ali umereno toplo. A kad odem na letovanje bih ko Lanini roditelji  :girl_haha: Mada, mozda kad bih isla sama sa nekim ko ne zanoveta  :think: :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

anelore

Neos Marmaras valjda ima Masutis.
Momo, vi onda kombinujte povremene odlaske na lepe plaze i plazu u Nikitiju. Na Sitoniiji u blizini imate Lagomandru, koja je divna, a moja preporuka je i  Tristinika plaza, mi kad smo bili more je bilo savrseno cisto a pesak idealne granulacije, a cini mi se da nju turisti lako previde.

Lani

Quote from: Deda on June 02, 2016, 12:01:19 PM
Afitos ima Lidl a Masutids svud redom  :rofl:

Svuda redom, osim na Tasosu.  :lol:

moma

Quote from: anelore on June 02, 2016, 12:35:40 PM
Neos Marmaras valjda ima Masutis.
Momo, vi onda kombinujte povremene odlaske na lepe plaze i plazu u Nikitiju. Na Sitoniiji u blizini imate Lagomandru, koja je divna, a moja preporuka je i  Tristinika plaza, mi kad smo bili more je bilo savrseno cisto a pesak idealne granulacije, a cini mi se da nju turisti lako previde.
tako razmisljam
neka kombinacija

AnaK

Quote from: moma on June 01, 2016, 05:09:47 PM
dedina drugarica ana hoce tamo gdje ima lidl

Mnogo mi je zanimljiv njen zahtev, uopšte ne mogu da zamislim dete sa jasnim izborom marketa  :girl_haha: Šta joj se toliko dopalo? A da budete negde gde vam se sviđa, pa da odete 1 ili 2x u Lidl?

Ja volim kombinaciju, i da skitam, i da imam plažu u blizini kad mi se ne skita.
Janko 23.7.2002.

Deda

Zna da ima Super slatkisa isto ko ja  :lol: