Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Baš htedoh da napišem, mora da je neki slatkiš u pitanju ili tako nešto.  :girl_haha:

AnaK

Pa ako  je to, lako se reši svraćanjem u Lidl u dolasku i kupovinom dovoljne količe  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Moja deca odande vole one čoko kuglice za doručak.

moma

Da da slatkisi. Eto deda zna. :D
Dobro, nije to Lidl kao izbor marketa strogo, nego vjerovatno kad smo tamo idemo u Lidl veliki market, a ostalo u male prodavnice gdje je guzva uvijek. Ona ne vili guzvu
Voli na miru da razgleda :D
Da vidite te srece kad smo prosle god sisli sa Tasosa, zatim profulali Kavalu i konacno svratili u onu Iraklitsu ili kako se vec zove u Lidl. Automatski su nakupile slatkisa. Sramota me i da kazem koliki je bio racun. Njihov dragi tata ih castio. Neke gumene bombone u velikoj kesi, pa onda u manjim kesicama, pa neke kuglice.... sebi, drugaricama...

moma

Quote from: AnaK on June 02, 2016, 05:17:10 PM
Pa ako  je to, lako se reši svraćanjem u Lidl u dolasku i kupovinom dovoljne količe  :girl_haha:
gresis sinko
Noje car u tome
Ocito
:D

Deda

Neda uvek kupuje te gumene bombone pa princeza keksovi, ajde caprice i jis nesto ima i ovde. Ja kupovala neke lepe mrzle pite. Ali ja volim samo te grcke stvari , nas Lidl me ne interesuje
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Za moj ukus Nikiti ima losu plazu. Ali ima divnih kuca i apartmana.

Elanor

ko hoce da bira umesto mene :rofl:, sva sam sludjena, a sto vas vise citam, sve sam sludjenija :crazy:
ozbiljno, gde postoji duuuuugacko uredjeno setaliste uz plazu?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

veki

Lani

Uh ne znam  :think:, to će bolje znati devojke koje se razumeju u mesta na Halkidikiju, toga tamo ima.

anelore

Deda

Glitter

ja cu samo da kazem da nam je S tetka javila da dolazi na ovu stranu (inace zivi u Kanadi), provesce malo vremena u Skotskoj, malo u Engleskoj pa dva ipo meseca u Grckoj, od cega mesec dana samo na Kritu a ostatak po ostrvima
:girl_sigh:

Deda

kod vas dolazi kad je u Eng.  :nokti2:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.