Main Menu

Letovanje 2017

Started by Lani, February 25, 2017, 05:11:41 PM

Previous topic - Next topic

emge

Bas cudno da je tako hladno. U CG se bas lijepo ugrijalo, divno je bilo za kupanje.

Dacko, divno zvuci vase more :girl_in_love: Boris me uvjek odusevi kreativnoscu :love32:

Zumbulica

Dacko, divno, bas kako treba  :good: :love32:
Veki, bezveze  :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Veki sto si Sarti i Stavros menjala  :baba:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dawn

Jedva čekam da se bućnem u tu hladnu vodu :)

stacka

Mi smo se vratili i iskreno, nemam pojma kako cemo na bilo koje drugo more ici sada (mislim, ici cemo, nego sad sam jos pod utiscima :girl_haha: ) Lefkada je pre predivna a Jonsko more je nestvarno lepo. :girl_in_love: Nama je temperatura vode bila super, hladnija je bila u ponedeljak i u utorak, izgleda da je naisla neka hladnija struja, u sredu je ponovo bila normalna.
Ja sam po prirodi zimogrozljiva ali mi ulazak u vodu nije predstavljao bas nikakav problem, osim ta dva dana, stvarno je bilo osetno hladnije.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

veki

Evo me od nedelje voda opet ko bara, naisao neki talas, nego ja iskoristila to vreme da se sita naspavam. Ove dve nasle drustvo I samo su menjale lopta - reketi od jutra do sutra. Komirala Sam se na plazi posto nocu sedim I ko snajper baba pratim razvoj dogadjaja na glavnom trgu izmedju grka I nase sve ukupno imaju manje godina od mene a slatki su ko secer. Eto dobre stvari kad hotel vrvi od male dece koji su roditelji odlucili da na odmoru ne vaspitavaju. Zaredjali smo svi po plazi neki dvodnevni virus sa mucninama I temperaturom prodje Sam od sebe nista specijalno.
Dedo promenismo Sitoniju trazili smo nesto blize granici jer smo malo svrckali do Makedonije, Juce smo bilo do NEA Flogite deca odusevljena sladoledom, ko da ga u Kalikratiji nema, ja onako deluje bolje od Kalikratiji koja je takodje onako I necemo je ponavljati, ok bez posebnih zamerki a nije mi ni neki utisak ostavila.
Danas Solun planirana Bela Kula naravno da ne radi a onda smo setkali I topili se kao nenormalni. Snizenja na sve strane samo ja odavno u radnje ne zalazim smor mi je. Posebno kad sam videla u HM kroz vrata guzvu kao da je sve za dzabe :)

stacka

Taj sladoled u Flogiti je vrhunski, rado ga se secam :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

veki

Da da pita veceras ako ne  idemo do Flogite onda meni naravno box to je neki smrznti jogurt sa dodacima kad IH pustim oblije me znoj kad stave na vagu I izadje cifra, da IH vidis pomislio bi da su is gladi izasle a onda kad olizu pitaju za vafle ja sam jednom vece podelila pola od pola sa mm preslatko ne moze da se jede a njih dve. Olizale I pojele ono nase sto je ostalo, I Jos obilaze da pitaju sta imali sta da se jede.

Deda

Sve im slatko na moru  :love32:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006