Main Menu

Letovanje 2017

Started by Lani, February 25, 2017, 05:11:41 PM

Previous topic - Next topic

Lani

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

disco2000

Preskacem razgledanje, istrošila sam se za zimovanje :lol:

Glitter

Kraj maja Škotska. Smestaj placen jos da nam ne rebnu kaznu sto dete vodilo u toku nastave :crazy:
U avgustu S vodi decu na plazu na kampovanje. To cu preskociti

Deda

Quote from: Glitter on February 25, 2017, 10:20:44 PM
Kraj maja Škotska. Smestaj placen jos da nam ne rebnu kaznu sto dete vodilo u toku nastave :crazy:
U avgustu S vodi decu na plazu na kampovanje. To cu preskociti
:rofl: bolje za zivce  :kiss1:
Ide li A.?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

maripoza

Ono na Dojranskom jezeru gde spavate kad idete u Grcku...tamo spavate i kad idete na Halkidiki? Vidim da se do tamo predje veci deo puta, pa do mora ostane jos malo, te me zanima zasto vam to odgovara. Zahvaljujem. :kiss1:

Lani

Ne bih spavala na Dojranu da idem na Halkidiki, to mi je bzvz. Posle granice si za sat vremena na moru.

Mi spavamo na Dojranu u povratku sa Tasosa, iz čisto praktičnih razloga. Pošto sa Tasosa krenemo tek trajektom u 12, pa budemo par sati u Kavali, u principu ne krenemo iz Kavale pre 6-7 uveče, na Dojranu budemo u 9. Pa da ne bismo vozili noću, prespavamo na Dojranu i onda ujutru doručkujemo pa idemo kući.
Samo jedne godine, prve kad smo išli na Tasos, smo spavali na Dojranu u odlasku na more i posle je mm rekao da nema potrebe i onda smo svaki naredni put do mora išli u cugu.

Ali moja deca su već velika. Ti vidi zbog bebe ipak možda negde da presečete put, ali svakako bih na tvom mestu pre negde u Srbiji, na pola puta do mora.

Deda

Pozo,gde cete na Halkidiki ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maripoza

Najverovatnije Sitonija, Dedo, treba jos sutra da vidim da li ima mesta u zeljenom hotelu. Mislili smo onaj Porfi beach zbog one hladovine u celom dvoristu...

Pa da, Lani, bukvalno je pred more, ali s druge strane nije losa varijanta jer ne prelazis u cugu obe granice, zbog eventualnog cekanja.... I to sto kazes za povratak, ako bismo se negde zadrzali... A za odlazak odavde se plasim da je predaleko, posto cemo mi, pretpostavljam, praviti vise pauza. Za koliko se stize do Dorjana iz Bg-a?

Lani

Oko 6 do 7 sati. Zavisi od granica i ponekad bude gužva na naplatnim rampama u MK, posebno na prvoj na koju se nailazi.
A u međuvremenu sam se setila da smo mi sa Ivom od 19 meseci išli u cugu do Volosa. On ti je još jedno 2-3 sata posle Halkidikija. Sve ti je individualno. D. će biti malo mlađi od nje kad vi budete išli.

Elanor

pozo, nama je najlaksi nacin putovanja kolima s bas malom decom bio da najveci deo puta predjemo nocu.
to ima dobre i lose strane (tipa sutradan smo umorniji), ali je nama odgovaralo, jer oboje vozimo i menjamo se, a decu u putu ne osetimo.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Ja nisam smjela nicu da idem, prvo ne garantujem da ne bih zaspala za volanom :crazy: , drugo sto mi je horor da stignemo na odrediste, a djeca orna a ja slomljena.

maripoza

Nema sanse da sad idemo nocu, oboje smo hronicno neispavani i umorni, a ne bih ni u cugu do Grcke iz istog razloga plus sto ne znam kako ce bebac to sve podneti jer bismo prvi put isli sa njim na tako dug put. Hocu da idem opusteno i da se usput koliko toliko i naspavam. Jedina mi je dilema da li da spavamo u Srbiji ili Makedoniji.

emge

Ma u Makedoniji, da jednu granicu imate manje :) i Romantika vam je super za pauzu.