Main Menu

Leto 2018

Started by veki, January 04, 2018, 01:33:48 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Divno zvuči i izgleda, Emge  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

disco2000

vrana

E pa necemo biti u isto vreme
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Znam... a i daleko smo svakako.
Mi nekako kraj juna provodimo u Cg, kod mojih :)

prevodilica

Lečim se od ove zime tako što gledam šta da rezervišem za letovanje, opet ćemo da otvorimo sezonu u maju, ali najverovatnije svo 4 idemo, zbog toga i jeste takav termin
Mislim da sam najviše primamljivih ponuda dobila za Leptokariju
U kojim vilama i preko kojih agencija ste išli tamo?

Deda

Idi opet na Atlantik, to je sigurica
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

A mozes i preko Elnos tursa ako ima nesto slobodno, ima jedna malo dalje ali nije strasno a extra je.

moma

U Leptokariji preporucujem Aigli rooms. Pogledaj na njihovom sajtu imas kontakt direktno sa vlasnikom.
Preko puta njih je takodje super smjestaj Oneiro studios.

prevodilica

Našla sam aranžman za vilu Vasilas, deluje ok, Lydia takođe, sve deluju novije i pristojno
Dedo, koji market treba da mi bude bliže, Lidl ili Masoutis, sve sam zaboravila :lol:

Deda

Lidl imas u Leptokariji.
Vasilis jeste ok
Mi isli preko nekog Top Tursa, bilo super , ne secam se kako bese se zvala vila, bila je blizu, mala imorao da se postuje kucni red sto nam nije bas odgovaralo  :rofl:

prevodilica

Nismo mi neki zahtevni u pogledu komfora, nego pokušavam da dobijem što više za što manje para. Svuda je nešto mana, a nešto plus. Do sutra ću definitivno da presečem, da iskoristimo februarske sajamske popuste.

prevodilica

I recite mi da nisam luda što uzimam za manu loš Wi-Fi u smeštaju :wacko:

Deda

Nisi luda, pa stvarno, ko 2018. u turustickom mestu nema wf , nije zbog neta mada bi meni trebao nego iz principa , treba ti i viber da se javis nekom. Nije da se bez toga ne moze  ali...

Lani

Nisi luda, meni je to jedan od prvih zahteva. Ali najviše zbog mm, koji i kad smo na odmoru proverava emailove.

Deda

Slab wf znaci da ga nema uopste