Main Menu

FittPro ishrana

Started by emge, November 14, 2019, 03:54:57 PM

Previous topic - Next topic

emge

Počela sam danas sa: https://fittproteam.com/byebye-weight
Javljam rezultate posle mjesec dana :)
Mogu samo da kažem da je danas za ručak bio fenomenalan gulaš.

Lani

Ajoj emge, mesečni meni 300 eur. :krsti: :lol:
Za te novce si mogla da platiš odličnog personalnog trenera da te zategne kao praćku. :kiss1:

emge

Ja računam da svakako jedem 200eura mjesečno, uz razne grickalice... pa tako i posmatram.
Meni trenutno ne manjka fizička aktivnost već disciplina u hrani. Ti je imaš, pa ti izgleda uzaludno bacati pare na to.
A sa druge strane ja mogu bez problema fa vježbam kod kuće.
Ovo je 5 obroka fnevno, oko 10 eura, da ti drugi kuva, izvagabi donese... ne vjerujem da može manje.

Lani

Nemoj da se ljutiš.  ;) Ako si sigurna da ćeš održati motivaciju i nastaviti zdravo da se hraniš posle tih prvih mesec dana, onda možda i nisu bačene pare. :kiss1:

Dacko

Meni se sviđa ta mogućnost, a i ono što nude deluje zanimljivo, kao obroci koje bih rado isprobala kad ih neko drugi spremi, a mrzelo bi me da sama tako kombinujem.

emge

Ne ljutim se, samo obrazlažem.
Većuna ljudi reaguje da je preskupo, ali ja zaista mislim fa nije. Ipak je to 5 obroka dnevno 10 eura, za te pare ne možeš da jedeš cijeli dan van kuće ni po razno. A ovo ti još na noge dodje toplo i svježe.
E sad, da je jeftinije da sam spremaš, jeste sigurno... ali ima nas koji nismo kapacitet da vodimo računa i da vagamo obroke :(

Lani

Emge, ja ne merim obroke i ne brojim kcal odavno. Jedem šta hoću, umereno naravno, ali jedem apsolutno šta hoću, računam može mi se jer vežbam redovno. Tako da nisam ja baš toliko disciplinovana što se ishrane tiče.

U svakom slučaju, verujem da si pažljivo odmerila za i protiv i želim ti da istraješ.
I da će ti ovo pomoći da stvoriš neke zdravije navike i nastaviš u istom ritmu i posle tog prvog meseca. :kiss1:

emge

Ali si imala kapaciteta da sve proučiš i da se držiš plana kad si krenula sa mršanjem.
Ja očigledno ne mogu, smršam 2kg na Čigoti i zaista se ne gojim mjesecima posle jer izbacim slatkiše... a onda mic po mic, opet krenema da jedem kao da imam 10 godina i najbrži metabolizam :rofl:
Za sad užina i ručak odlični... i samo zahvaljujući tome što ovo dosta plaćam nisam pojela ostatke Markovog ručka koji i sama mnogo volim...

Lani

Draga, ne treba tu ne znam kakav kapacitet. :girl_haha:
MFP ima i onu super opciju sa bar kodom, to smo već pominjali, ogromnu bazu gotove hrane, samo ideš sa telefonom i skeniraš kodove kao kasirka.  :lol: On ti lepo sve izračuna posle na dnevnom nivou i gotovo.

Ovde vidim da piše da je okvirno za dan oko 1.200 kcal, pretpostavljam da tu nema mnogo prostora za puštanje mašti na volju što se kombinacija tiče, verovatno dosta povrća, piletine, voće umereno, itd. Skupljaj sad ideje kad se već tako hraniš jer sigurna sam da ništa od toga nije komplikovano ni sama da spremiš.

stacka

Da se ne ponavljam, misljenja sam kao Lani, ali ako verujes da ce to doprineti promeni samo napred  :clap:

A, kad sam vec na sopstvenoj temi da prijavim da sam vec pun mesec na zeljenoj kilazi, cak i nizoj (sada imam 62 - 63 u zavisnosti od tecnosti). Kalorije sam povecala na 1900-2000 kcal, to je to sto se tice kilaze, sad je samo odrzavanje. :clap:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Bravo stačka, ti si se baš baš stesala!  :clap:

AnaK

Bravo, Stačka  :clap:

Emge, sjajno. Ja verujem da će ti to biti super i da vidiš šta si sve uzgred pojela i kolika je količina ono što treba. Jedva čekam rezultate  :clap: :clap: :clap:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Super je ta ideja i kombinacija, emge :clap:

Bravo, stacka, bravooo!

emge

Quote from: Lani on November 14, 2019, 06:15:18 PM
Ovde vidim da piše da je okvirno za dan oko 1.200 kcal, pretpostavljam da tu nema mnogo prostora za puštanje mašti na volju što se kombinacija tiče, verovatno dosta povrća, piletine, voće umereno, itd. Skupljaj sad ideje kad se već tako hraniš jer sigurna sam da ništa od toga nije komplikovano ni sama da spremiš.

Ovo je meni od ove nedelje: https://photos.app.goo.gl/B5pNzMaExu3UXHva9

Sve je bilo preukusno, jedino što mi je onako je tortilja sa lososom, ali to je zato što ja losos ne volim :)

Pogledala sam na instagramu video kako spremaju hranu, to su ozbiljni aparati, navodno imaju i svoje zasade povrća.

emge