Main Menu

Leto 2020

Started by prevodilica, February 27, 2020, 04:03:51 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Da. Ide se autom do Kavale pa još oko 3.5 sata trajektom. Dug je put, prespavaćemo na Dojranu.

emge

Meni se sviđaju oba smještaja, i Vilin i Lanin, ali nijedni ne primaju kućne ljubimce...

Lani

Emge, pa jeste inače planirali da ga vodite na more?

Pozo, 70 eur je, proverila sam.

emge

vodili smo ga u Cg i na more smo mislili. Pudla je vodeni pas :)

maripoza

Hvala, Lani!
Cudno mi bas da oni na farmi ne primaju kucne ljubimce, bas bzvz.
Old enough to know better, but too young to care.

Elanor

kako niste čuli za atomium :o
stačka, javi se kad budeš znala datume :kiss1:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Kakav je stav o otkazivanju? Pitam zbog mame koja je uplatila deo novca za 24. maj. U agenciji su naravno optimisti da će sve biti super u Truskoj i kod nas i da se ne otkazuje.

prevodilica

Mi za sada ne otkazujemo ništa, pratićemo situaciju
i do samog polaska se nadati da će do tada biti moguće putovati, verovatno

Lani

Ja Tursku ne bih otkazivala još, čini mi se da su kod njih stvari pod kontrolom. Ako ne lažu za broj zaraženih.  :crazy:
Nama je more u prvoj polovini avgusta, valjda do tada prođe ovaj haos.

disco2000

Oni treba iz Cro da dođu u Bgd pa da lete za Tursku, i to iz Istre dolaze...

Lani

Sačekala bih ja npr. do kraja marta. U aprilu mislim da je suludo putovati bilo gde, ali ovo je kraj maja, ja se iskreno nadam da ćemo krajem maja imati bolju situaciju, ne samo ovde već i u celom svetu.

anelore

Moji zbog tatinog zdravlja otkazali letovanje planirano za pocetak juna, dobili su sav novac nazad.
Ja bih isto sacekala jos neko vreme, do pocetka kraja marta ili pocetka aprila.

prevodilica

Quote from: Lani on March 13, 2020, 01:34:31 PM
Sačekala bih ja npr. do kraja marta. U aprilu mislim da je suludo putovati bilo gde, ali ovo je kraj maja, ja se iskreno nadam da ćemo krajem maja imati bolju situaciju, ne samo ovde već i u celom svetu.

i mi se ovako nadamo i čekamo

AnaK

Quote from: disco2000 on March 13, 2020, 11:43:03 AM
Kakav je stav o otkazivanju? Pitam zbog mame koja je uplatila deo novca za 24. maj. U agenciji su naravno optimisti da će sve biti super u Truskoj i kod nas i da se ne otkazuje.

Moja mama je otkazala letovanje za kraj maja, zbog politike agencije da do 2 meseca ranije vraća sve osim administrativnih troškova, to joj je finansijski bilo isplativije.

Ja se isto  nadam da će biti sve OK, mada sam naišla na prognoze da će oko Uskrsa biti vrhunac.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Kod nje je rok do 45 dana pre puta, sada je na 70 i nekom danu...