Main Menu

Leto 2020

Started by prevodilica, February 27, 2020, 04:03:51 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

Mislim da je red da otvorim novu sezonu, pošto ionako prva smočim nožice u more

Mi idemo opet u maju, Grčka
Dolaze nam i kumovi iz Kanade, tako da u konačnom zbiru imamo 2 + 5 dece  :clap: :girl_in_love: :crazy: :nokti2:

Da li ste vi već planirale i gledale nešto za ovo leto?

NenaS

Druga  :clap: :girl_haha:

Mi smo iskoristili popuste za rane rezervacije i uplatili smo još u januaru, ovog puta Tursku. Idemo u Kušadasi (autobusom  :nokti2:) u hotel Asena, ovde: http://www.asenahotel.net/  Ne očekujem preterani luksuz, ali je AI i mnogo me raduje što 11 dana neću ući u kuhinju  :) Krećemo 05.09.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

stacka

Nama je plan ove godine proputovanje kolima do Amsterdama kod mog brata. U odlasku Prag i Berlin a u povratku rutu jos nismo precizirali ali obavezno poseta dvorcima Bavarske tako da ce odsedanje verovatno biti u nekom od gradova u okolini. Dok budemo u Amsterdamu planiramo i da skoknemo do Brisela posto je Aleksa izrazio zelju da ode do Atomiuma. :)
Ne znamo jos precizno kad, cekamo I. da dobije resenje o godisnjem pa da detaljnije planiramo.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Stačka divno :girl_in_love:

Mi još ništa, osim Milana u julu... još se mislimo dal avionom iz Niša ili kolima, pa da obiđemo i  nešto po Italiji.

anelore

Neno, uzivaces  :girl_in_love:
Stacka, divan plan  :love32:
Prevodilice, uvek je dobro kad ima drustva  :girl_in_love:
Mi i ove godine ponavljamo Cronwell, deca su trazila, nama odgovara, od 15 dana cemo imati drustvo 11 dana, prvo jednu pa drugu porodicu sa kojima smo se druzili prethodnih godina na moru...Planiramo naravno i Taru krajem jula, mozda nam se jos neki drugari pridruze.
Kod nas dosadno i provereno, za maksimalno opustanje  :rofl:

Vila

Ne znam da li sam pisala na Tricama, mi smo uplatili avans za kuću na Tasosu, ovog puta Tripiti, na airbnb-u:
https://www.airbnb.rs/rooms/33921760?adults=6&children=1&source_impression_id=p3_1582878103_nwCvj7A%2FPOvUw5mq

Idemo sa novopečenim roditeljima, da im pripomognemo oko bebe Lidije, tačnije da im držimo strah :rofl:
Idu i naših oboje, biće puna kuća ljudi i dece :girl_haha: Idemo 11. jula, ovog puta malo kasnije zbog Ksenijinog upisa.
Kuća ima pogled iz snova, dovoljno soba, dva kupatila, veeeliku kuhinju, sve aparate, do plaže kažu ima 5 minuta; u nabavku ćemo ići verovatno do Limenarije, a Tasos ćemo svakako obilaziti uzduž i popreko kao i inače :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

Lani

Sve divni planovi stvarno. :girl_in_love: Posebno ovaj stačkin road trip.
Mi smo ove godine planirali Pariz, rafting, Limnos, tim redom. Ovog puta na more u avgustu, zbog upisa u srednju.

Da su se deca pitala, verovatno bismo opet išli u Tursku, mislim ne bih imala ništa protiv... ali o ovom Limnosu maštam i intenzivno razmišljam već pet godina barem pa red je da odemo i da vidimo kako je. Može Turska opet sledeće godine.
Smeštaj nam je na nekoj seoskoj farmi :girl_haha: sa maslinjacima, odmah iznad jedne od plaža.
https://www.ktimaolon.gr/

Vila

Jao kakav je raj ovaj Limnos :girl_in_love:
Jedva čekam utiske, pa da onda planiramo za sledeće leto :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

Quote from: stacka on February 27, 2020, 07:43:32 PM
Nama je plan ove godine proputovanje kolima do Amsterdama kod mog brata. U odlasku Prag i Berlin a u povratku rutu jos nismo precizirali ali obavezno poseta dvorcima Bavarske tako da ce odsedanje verovatno biti u nekom od gradova u okolini. Dok budemo u Amsterdamu planiramo i da skoknemo do Brisela posto je Aleksa izrazio zelju da ode do Atomiuma. :)
Ne znamo jos precizno kad, cekamo I. da dobije resenje o godisnjem pa da detaljnije planiramo.

sad se i meni ide u Atomium kad sam pogledala šta je ... :clap:

prevodilica

Grčku ni ne komentarišem, šta ima lepše od te zemlje  :innocent:

I Turska mi se sviđa, a za 11 kitchen-free mogu Neno samo da zavidim  :good:

maripoza

Super su vam planovi!
Lani, bas je interesantan ovaj smestaj. Kako ste rezervisali i kakve su cene?
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Joj, cenu sam zaboravila, to se mm sa tom ženom dogovarao, reći ću ti kad se vrati kući.
Našla sam ih direktno na internetu mada ih ima i na airbnb-u. Nije cena ova, manje je, proveriću.
Meni se sviđa što je to prava farma, sa kokama, pilićima, patkama i kravama, ova deca će da polude od sreće.

https://www.airbnb.com/rooms/14462109?source_impression_id=p3_1582904522_zoiyFJLeChMAcwQn

stacka

Prevodilice, i ja sam morala da guglam, nisam imala pojma :girl_haha: :-[

Divni su svi planovi :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

Pa to, i meni se zato svidja. :) Hajde, molim te, javi detalje kad se vidis sa tm, nije hitno nista. Idete autom?
Old enough to know better, but too young to care.