Main Menu

Leto 2020

Started by prevodilica, February 27, 2020, 04:03:51 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

Quote from: AnaK on March 13, 2020, 05:07:59 PM
Ja se isto  nadam da će biti sve OK, mada sam naišla na prognoze da će oko Uskrsa biti vrhunac.
ali uskrs valjda katolički, što je 12. aprila
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Ja sam razumela da misle na naš, jer je kod nas sve malo kasnije krenulo.
Janko 23.7.2002.

anelore

Ne, nego bas na katolicki, jer ce tada nasi ljudi iz inostranstva dolaziti u Srbiju (skolski raspust, neradni dani)

AnaK

Ali ako dodje nova kolicina virusa iz inostranstva na katolicki bozic, kraj inkubacije je 2 nedelje kasnije.no, kako god, ja se nadam obuzdavanju i pre toga.
Janko 23.7.2002.

prevodilica

I 2 meseca kasnije...da nije bilo korone, mi bismo sad bili u Grčkoj...gde je trenutno vreme katastrofa, tako da sam samo htela da vam kažem...ko zna što je to dobro

Lani

anelore

disco2000

prevodilica

Naravno :)
Nego sam na agenciju besna, ne znam da li da ih zovem/pišem ja ili mm, jer smo više puta kontaktirali sa njima, cimali ih i sl, i još uvek nam se niko nije obratio sa nekom novom ponudom ili predlogom rešenja
očigledno, ako nisi bezobrazan, ne vredi  :girl_cray:

emge

Agencije sada čekaju smjernice od ministarstva, tako su nama rekli za povraćaj para za rekreativnu :think:

Lani

Prevodilice, verovatno će da ponude vaučer. Ali što kaže emge, čekaju konačne instrukcije od Yute, možda ne žele da zivkaju ljude svake nedelje sa novom pričom jer u ovoj zemlji ti se do samog kraja ne zna da li će biti to što je rečeno da će biti. :crazy: Mislim da vam novac neće propasti sigurno.

Mi smo i rekreativnu i Ivinu matursku ekskurziju srećom odradili još u oktobru.
A novac za Unin nerealizovani izlet koji je trebalo da bude sad u maju samo nam je preusmeren kao deo rate za rekreativnu.

prevodilica

update - stigao je vaučer
mada mi ne znamo da li ćemo ga, kada i kako koristiti za sada

još jednom da kažem - mi bismo se danas vraćali iz Grčke da nije bilo korone, nikad gore vremenske prilike da budeš bilo gde, a kamoli na moru, tako da smo ok prošli
3 x do sada nas je Zevs pogledao sa Olimpa sa vremenom, ove godine je zaspao, ali ni mi nismo otišli :lol:

od planova za sada nemamo nikakve :rofl:
idemo sad u junu kod mojih u Ki, pa će u julu možda dečaci malo na selo sa mm dok traje branje malina
a u avgustu ćemo svkako neki produženi vikend prokrstariti po Srbiji, čekam da mi deca izlože svoje želje, mm i ja smo mislili da odemo do Tare - Mokre gore - Višegrada i u povratku u Bajinoj Bašti obiđemo rodbinu, ali videćemo da li će to biti i njihov izbor

prevodilica

putuje li ovde iko, osim emgića, oni se ne računaju?

emge

što se mi ne računamo :burko: :lol:
putuju, putuju... eco Stačkići su baš zadali dobru turu sad. A ima i ovih koji su se Grčke dočepali, a to nismo mi :crycry:

Mi imamo u planu u avgustu Kop i Staru planinu.

prevodilica

Mi ćemo možda u Sokobanju u avgustu, ali nemam još potvrdu ni go ni smeštaja