Gdje se odmarate ove godine?

Started by Despina, April 29, 2009, 09:32:47 PM

Previous topic - Next topic

Milica

Beograd  :dance1: :dance1: i nekoliko dana na Divcibare  :clap:

Glitter

Beograd
Beska na Dunavu, sto povlaci i Novi Sad
Ako doguram do 2 II onda nesto blizu tipa Kopaonik, ako ne doguram onda i razmislimo o moru u septembru

dmi

hvala Oli
pogledacu mi smo preko njih letovali pre par godina u Haniotiju, nisam bila preterano zadovoljna smestajem, nisu imali klimu
bilo je pakleno

a jel neko bio u ovom mestu
http://www.afroditerooms.gr/en_gallery1.html

u krajnjem slucaju bice CG
ali i tu ce mi trebati preporuke
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

hypolina

Istra- Rovinj (slicno kao i prethodne godine) ili Korcula ako skupimo dovoljno hrabrosti da prodjemo kroz Split sa Bg tablicama.  :nokti: Druga polovina avgusta. Ko ce docekati... 8)

irma

Bodrum, 29.8. - 12.09.
uhhh... kako to daleko zvuci   :wacko:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Nanny Ogg

Quote from: irma on May 02, 2009, 08:20:00 AM
Bodrum, 29.8. - 12.09.
uhhh... kako to daleko zvuci   :wacko:

Odlucili ste, dakle? :)
Cool!  :girl_smile:

Ajte zene, ne dram'te

irma

Quote from: Nanny Ogg on May 02, 2009, 06:57:30 PM
Odlucili ste, dakle? :)
Cool!  :girl_smile:
daaaaaaa, zahvaljujuci tebi  :bighug: htela sam i u prethodnom postu da te  :kiss1:
al' nisam mogla da se setim (novog) nicka  :lol:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

mango

Ja ynam samo da ce biti avgust, Solunska regija i to je to. Najverovatnije Hanioti, tu jos nismo bili.

SC

Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009

Padre

Francuska. 7 dana Taize + po jedan dan u Veneciji (OK znam da nije u Francuskoj), Parizu i Azurnoj obali... U zavisnosti od finansija mozda malo i skoknemo na nedelju dana negde na more.

Tchi

hypolina, gde ste bili smesteni prosle godine u istri, interesuje me bas zato sto je nika bila mala, ja nesto gledam porec hotelski smestaj za pocetak septembra, kako idete, preko neke agencije ili u privatnoj reziji?

rafa

Quote from: mango on May 02, 2009, 07:14:20 PM
Ja ynam samo da ce biti avgust, Solunska regija i to je to. Najverovatnije Hanioti, tu jos nismo bili.

Pa mi se onda vidimo?  :clap: :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

hypolina

Quote from: Tchi on May 03, 2009, 01:01:39 PM
hypolina, gde ste bili smesteni prosle godine u istri, interesuje me bas zato sto je nika bila mala, ja nesto gledam porec hotelski smestaj za pocetak septembra, kako idete, preko neke agencije ili u privatnoj reziji?

Bili smo smesteni ovde http://www.adrijan-krk.hr/adrijan/cro/smjestaj.htm Bas je ovo nas apartman. Vlasnica je super. Zena srednjih godina, koja je Niki specijalno pred odlazak isla da kupi igracku.  :love32: Godinu dana pre toga mm i ja smo solo bili isto na Krku ali u Baskoj. To ti je na jugu ostrva. Super je i tamo, ali je mesto malo, kolima je sat vremena udaljeno od Krčkog mosta sto je meni paranoiku sa malom bebom bilo puno.  :-[  Ovo je taj smestaj od pre dve godine i stvarno je predivno http://www.baskaa.hr/baska_photos_dn_exterior.htm
Mesto gde smo sa Nikom bili se bas zove Krk. Apartmani su 10 min. peske od centra gradica. Plaza je na 50 m od smestaja. Ima borovu sumu (Nika je tu spavala), ima deo gde je plazica sa sljunkom za normalan ulaz u vodu, a ima i deo gde je onako betonski pa stepenice. (objasnih ga nekako  :lol: ) Kad sam se ja raspitivala za apartmane pitala sam i za lekara.  :-[ Vlasnica mi je rekla da se nista ne brinem, ona u tom mestu drzi i restoran tako da je svi znaju i nije problem ako treba u sred noci nekog Dr da budi. Pri tome je Rijeka tj. bolnica na 40-ak minuta kolima. Isli smo nasim autom sa Bg tablama i nikakvih problema nismo imali. Jedino sto je bracni krevet bio dosta shkripav pa se Nika budila cim se neko okrene jer nije navikla na te zvukove.  :lol: Problem smo resili tako sto smo se prebacili da spavamo na dvosedu koji se otvara u dnevnoj sobi.  :innocent:

Ove godine cemo ici verovatno u Rovinj. Smestaj trazim preko neta. Jos nista nisam rezervisala. Najvise bih volela da idemo u Punta Verdulu u Puli u hotel Palma, ali koliko sam videla malo zakivaju sa cenama. Pre ce biti varijanta opet neki privatni smestaj.

Pitaj ako te jos nesto interesuje. Meni je ovo mesto gde smo mi bili prosle godine bas za bebe.

Despina

A, L, S

Tchi

hypolina, hvala ti na ovako opsirnim informacijama...ovo izgleda super, mada mi nekako sigurnije ako smo u hotelu, kad u to uracunam pp ili ai ne ispadne toliko skuplje...a sto bas hotel palma? gledala sam izgleda lepo, ali ima i drugih slicnih...ja gledam preko kontikija 8 dana/7 noci u porecu, tj. plavoj laguni pored poreca, pocetkom septembra u hotelima sa 3 ili 4 zvezdice najoptimalniji odnos cena-kvalitet od 200-250e za pp do 300-350e za ai, cini mi se da cemo da izaberemo tako nesto