Gdje se odmarate ove godine?

Started by Despina, April 29, 2009, 09:32:47 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

pa briga nas fina, nas sve briga  :bighug:

danas citam na stranici centra za korektivnu gimnastiku da beba ne treba da sedi pre 12 meseci  :o i skroz sam u cudu, ja sam mislila da ga na more vodim i da sedi u bazencicu sa morskom vodom i da kupim ona lagana kisobran kolica u kojim bi mogao da sedi da ga setamo i sad sam malo zbunjena, ko je lud oni ili ja....recite mi da su oni, ne mogu na more sa detetom koje samo lezi

lilit_depp

I ja bih sad mozda na Zakintos i to u neki hotel kom sam zaboravila ime.  :lol:
L, L, K

Elanor

Quote from: Tchi on May 06, 2009, 04:25:06 PM
pa briga nas fina, nas sve briga  :bighug:

danas citam na stranici centra za korektivnu gimnastiku da beba ne treba da sedi pre 12 meseci  :o i skroz sam u cudu, ja sam mislila da ga na more vodim i da sedi u bazencicu sa morskom vodom i da kupim ona lagana kisobran kolica u kojim bi mogao da sedi da ga setamo i sad sam malo zbunjena, ko je lud oni ili ja....recite mi da su oni, ne mogu na more sa detetom koje samo lezi
dete treba pustiti da sedi nepoduprto onda kada samo bude moglo da sedne, sto moze lako da bude 12 meseci, ili koji mesec ranije.
kisobran kolica su naravno ok :)
idite na more slobodno :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Finalina

tchi  :kiss1:  ti si stvarno nevidjena , pa kao da si iz crtanog filma ili iz price kako mali perica zamislja  :bighug: .... da ti beba sedi u bazencicu :rofl: ... svidja ti se slika koju zamisljas, a? :lol:

Tchi

a od kada sme u kolicima, to racunam kao poduprto, jel da? ajd kad vec uzurpiram temu sa ovim, kada da mu podizem polako polozaj iz lezeceg u polulezeci u kolicima?

Tchi

Quote from: Finalina on May 06, 2009, 04:43:11 PM
tchi  :kiss1:  ti si stvarno nevidjena , pa kao da si iz crtanog filma ili iz price kako mali perica zamislja  :bighug: .... da ti beba sedi u bazencicu :rofl: ... svidja ti se slika koju zamisljas, a? :lol:
:P pa imace vise od 6 meseci, sta da radi na moru ako nece da se kupa

cici

Quote from: Lilit_Depp on May 06, 2009, 04:29:45 PM
I ja bih sad mozda na Zakintos i to u neki hotel kom sam zaboravila ime.  :lol:
mene je osvojilo to što je more toplo.Ne ulazim ako ću da se smrzavam.

hypolina

Quote from: Finalina on May 06, 2009, 04:43:11 PM

Tako sam ja zamisljala da cu da sedim u basti kafica sa bebom koja pored u kolicima blazeno spava.  :lol: Jel treba da kazem da nikada nisam sela sa njom u kafic, a da kolica skoro i da ne koristimo nego se samo nosimo.  :wall:

Tchi- tesko da ce sa malo vise od 6 meseci samostalno sedeti u bazencicu i igrati se. Dosta su tada jos uvek nestabilni. Pre ce biti da ces ga sve vreme drzati i igrati se sa njim. Bolje ne zamisljaj kako lezis i pijes hladnu kaficu na plazi dok se malac zanima u bazencicu. :)
Inace mi smo naslon digli sa 4 meseca, mada je ona uvek vise bila u slingu nego u kolicima.

Glitter

Quote from: Tchi on May 06, 2009, 04:44:51 PM
:P pa imace vise od 6 meseci, sta da radi na moru ako nece da se kupa
mali procenat beba sa 6 meseci sedi stabilno i samostalno, mada sad vidim da je hypo napisala to pre mene :kiss1:

Tchi

ma nisam mislila da se bezbrizno igra, nego kako da dete iskusi more, ako ne u bazencicu  :ces:
hypo, sa cetiri si podigla za jedan stepen ili potpuno?

Glitter

Quote from: Tchi on May 06, 2009, 05:19:58 PM
ma nisam mislila da se bezbrizno igra, nego kako da dete iskusi more, ako ne u bazencicu  :ces:
nisam hypo al me pamcenje sluzi, sa 4 ipo sam mu digla naslon na 45 stepeni, ali postepeno i nikako stalno jer je to napor za ledja :)

hypolina

Quote from: Tchi on May 06, 2009, 05:19:58 PM

Kao sto Glitter kaze. (nikada se necu navici na ovaj nick  :crazy: )
Sa cetiri meseca smo podigli za jedan stepen taman da moze da vidi dok se vozi. Tada je zavolela kolica, ali ne zadugo.  :rofl: Sa sest smo digli skroz iako se jos uvek nije sama dovela u sedeci. Pedijatar mi je rekla da slobodno moze, isto kao i u stolicu za hranjenje, ali ne ceo dan da sedi tako. :) Ode tema u off. :)

Finalina

čini mi se Tchi vari novu koncepciju letovanja  :lol:

na kolicima koja imaju 4 polozaja, ja sam 'vako radila : oko 3-4.m prvi polozaj, oko 6.m drugi polozaj, oko 9.m treci i valjda posle 12 meseci covek sve zaboravi  :rofl:

mislim da je sa bebama hit akcija - lencarenje, a zabava dolazi kasnije ( bazenčici, loptice, skočice i ostale brigice;D

Tchi

hvala vam, bas mi znace te informacije...bar su znacile dok ne dodje  fina i narusi mi koncepciju sedenja u kolicima sa 6 meseci

Elanor

Quote from: Tchi on May 06, 2009, 06:47:42 PM
hvala vam, bas mi znace te informacije...bar su znacile dok ne dodje  fina i narusi mi koncepciju sedenja u kolicima sa 6 meseci
mozes da nadjes i lagana kisobran kolica s naslonom koji se obara, u srbiji definitivno :)
a maksim ce se kupati s tobom, u moru. i uzivati.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.