Hoćemo li u kupovinu kupaćih kostima?

Started by Xe, May 23, 2009, 03:42:48 PM

Previous topic - Next topic

emge

Boje jesu divne :love32:
ja imam svijetloplavu haljinu za plazu i jednu u sarenim bojama.. meni to sve stigne kao Seka's hand, pa ne znam da cijenim dovoljno :lol:

AnaK

Ja nemam nijednu :lol: Realno mi je skupa. Ali sve se može relativizovati. Imam jednu ombre veliku maramu, providnjikavu, ni približno toliko prijatnu, a ni lepu, i svratim danas u neku lokalnu krš krojačku radnju da pitam koliko bi me koštalo da mi od marame napravi kaftan. 2.000  :crazy:
Da imam vremena sada, i da, pre svega, nisam zaboravila kako se koristi šivaća mašina, ja bih za maksimum 2h mogla to da uradim. Tu se ništa ne ukraja, osim izreza oko vrata ima dva ravna štepa po dužini, i obrađuje se samo taj deo gde se marama preseče, znači vratno-rameni. Iskusnoj šnajderki sa postavljenom mašinom je to pola sata posla. Pa za 2.000, stvarno. :burko:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Ja imam svjetloplavi iz HM-a, mislim da je kostao ispod 1000din :)

AnaK

Ma sigurno može da se nađe. Meni prosto to nikad nije bila interesna sfera, i daleko od toga da bez toga ne mogu da letujem. Ovo mi se, prosto, mnogo dopalo  :kiss1: Pa s tim kao polaznom osnovom pokušavam da razvijem i potrebu, ne bih li opravdala kupovinu :lol:
Janko 23.7.2002.

emge

Mali off: Seka's hand su najcesce stvari koje jako rijetko nosim, a tad kad nosim mi bas zgodno dodju. Imam jedne sandale od nje sa platformom koje mi dvije godine came u plakaru, ovo ljeto sam ih nosila vec 5-6 puta, napokon su nasle svrhu :girl_haha:

emge

Jeste skupo za plaznu haljinu, ali to ces nositi sledecih x godina, a moze da ti bude i ljetnja haljina za kroz kucu, po vrucini...
jesam dobra u nalazenju opravdanja?

AnaK

Odlična!
Samo još da dodaš i Adu, vikendom, koju sam ja dodala, pošto jes da ne idem na Adu, ali bih mogla da počnem :lol:
:friends:  :rofl: :kiss1:

Savršen Seka-hand, prava stvar da te spasi tih izdataka za retke prilike.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Divne su boje, za mene je preskupa.
Kupiš dve marame, ili parče viskoze u Italtesu... Ne verujem da bi ovde šivenje koštalo više od 300 din.

AnaK

Pitaću još negde za šivenje, tih 2.000 din je stvarno sumanuto. Imam već maramu koja bi mogla da se pretvori, i sa nje imam lak u dve boje  :rofl: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Lep je kaftan.  :girl_in_love: Meni su za plažu najzgodniji oni šorc kombinezoni iz jednog dela, to mi je najprijatnije.

Vila

Divan je kaftan, ali cena je užas :ljut:
Na moru ćeš imati u ponudi gomilu tih kaftana u svim mogućim bojama, za 10-15 evra :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Rešila. Odnela sam da se sašije od marame, koštaće me šivenje 500 dinara (pošto se marama seče, da je od dve marame, manje, koštalo bi 300). Tako da ću ipak biti tirkizno-plava.  :diva:

:kiss1:

Inače, emge, to je neki krojački salon, rade prepravke i popravke u Fontani. A drži ga mama Crnogorka, danas je bila i ćerka koja radi s njom. Ako se uželiš rodne atmosfere, prošetaj do njih , da te nostalgija mine  :girl_haha: Inače, one kaftan zovu stola, jedva se razumesmo šta hoću.

I odnela sam kupaći da mi se promeni model - od vezivanja oko vrata da postane na bretele.
Janko 23.7.2002.

emge

Anak, ispod bioskopa i biblioteke?
Beba se zove zena? Meni su oni obicno bili prezauzeti da uzmu sta god sam nosila :crazy:
Meni je divna baka u Starom Merkatoru za te jednostavne stvari...

AnaK

Jeste, jeste. One i imaju dosta posla, rekla bih, mada su i jako opuštene, čini mi se. Cena mi deluje realno, pa ću ih isprobati još. Meni se ne žuri, dobila sam termin u četvrtak. Za te jednostavne popravke i krpljenja ja imam u bloku jednog muškarca, skroz je OK.
Janko 23.7.2002.