Hoćemo li u kupovinu kupaćih kostima?

Started by Xe, May 23, 2009, 03:42:48 PM

Previous topic - Next topic

emge

ovaj jedan bi trebao da je topao, zar ne?

Praslin

Da, ovaj drugi je neoprenski, trebalo bi da štiti od hladnoće. Izveštaj tamo negde u maju  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Noviteti od poslednja dva dana...  :girl_in_love:
Rekla sam sebi neću ove godine nijedan novi, posebno pošto sam prošle godine kupila nekoliko kad su počela ona sniženja na kraju leta, ali kad krene u maju/junu ovo šarenilo na sve strane, ne mogu da odolim.

Zumbulica

Prelepi su  :good: Ovaj beli samo kad je oblacno  :lol: a stvarno je bas lep.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Dacko

Super su. :girl_in_love: A gde si kupila ovaj prvi? Isto H i M kao drugi?

Lani

Ne, prvi je Lisca. Naručila sam ga sa njihovog e-shopa, tek treba da mi stigne. :nokti2:

Dacko

A jesi li uspela negde da isprobaš veličinu gornjeg dela (ne za taj isti, nego u principu, da znaš koji ti broj kod tog proizvođača odgovara)? Ja sam htela neke njihove bruseve i ispostavilo se da te veličine uopšte ne drže u radnjama, nego samo mogu da se naruče.

Lani

Ja nosim njihov 42B gornji deo, donji deo 38, znam od ranije. Već imam jedan njihov kupaći.
A koja treba tebi veličina kad je nema u radnjama? :think:

Dacko

To i jeste fazon, uopšte ne znam koja mi njihova veličina treba jer u našoj radnji nemaju nijedan brus u veličini preko 80, a u taj svakako ne ulazim. (Mislim konkretno na Liscu i njihovu prodavnicu, ne da tih veličina nema inače.)

Lani

Onda ni za mene ne bi bilo.  ;D
Sad sam pogledala onu njihovu tabelu sa veličinama na sajtu, ovaj moj 42B je ekvivalent veličini 85.

edit: Dacko, izmeri obime pa pogledaj u tabeli onda tačno koju veličinu nosiš.

emge

Lani, super su.

Ja sam vidjela duper takini kupave u DeFacto u Merkatoru.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Mislim, I drugi je lep, ali bih ovaj prvi taaako rado nosila.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010