Hoćemo li u kupovinu kupaćih kostima?

Started by Xe, May 23, 2009, 03:42:48 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: chokoladica on May 23, 2009, 10:05:48 PM
a omiljeni mi je ovaj jednodelni plavi koji mi je poklonila AnaK.

Kad sam majstor da procenim  :lol:  :kiss1:

Dakle, moja preostala 2:

Ovaj narandžasti je više za pokazivanje, manje za kupanje. Postavljen je, u postavi ima brus, te fenomenalno drži i stoji, ali se baš sporo suši.
Janko 23.7.2002.

Xe

Auu, ovaj braon je super!  :good:
Mislim, dobar je i narandzast, ali ja bih u tome izgledala kao luftbalon
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

:ph34r:

Stvarno su super...ovo sigurrno bolje stoje od pravog jednodjelnog....jesam ja dobro shvatila da je ovo sve od kineza ??

chokoladica

Quote from: Xe on May 23, 2009, 10:18:50 PM
Gledam ove trouglice i ne verujem :(
Jel mogu ja sad malo da  :'(

Mada bih radije  :suzze:
Svaki je lep na svoj nacin, meni bi, recimo odgovarao onaj crni donji deo, a da od donjih delova onog zelenog i sarenog napravim po jednu polovinu gornjeg :lol:
Ivana, kao sto si mogla da primetis, mada znam da nisi zagledala, ja nemam bas male grudi, i ranije nikad nisam mislila da bi takvi trouglici meni mogli da pashu. Uvek sam nosila gornji deo koji je oivicen, i napunjen, da bi mi ih drzao. A onda sam primetila da , bez obzira na dojenje, ove moje i ne stoje toliko lose :lol: A i nekako me bas boli uvo, jednostavno mi deluje da mi trouglici stoje bolje od ovih "punih" :) Zato, mozda treba da probas, pa onda da procenis.

AnaK

Bolje stoje od jednodelnih, manje ocrtavaju. Svi su od kineza, oko 20€ koštaju zbirno  :clap:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Meni je nandzarasti strava!! Ja volim drecave kupace :)

da ali zato ti trouglici ne stoje nama koji nemamo grudi :ljut: .. a tako su slatki ...

AnaK

Quote from: chokoladica on May 23, 2009, 10:25:15 PM
Meni je nandzarasti strava!! Ja volim drecave kupace :)

Zato što imaš divan tamnjikav ten. Za nas čovečije ribice ta boja je super samo za kraj letovanja, i to ako nismo preterale sa mazanjem :lol:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Pa.. tebi ne treba nista ...u tom slucaju  :lol: Bar ces jednako da pocrnis svuda  :rofl:

chokoladica

Quote from: AnaK on May 23, 2009, 10:26:56 PM
Zato što imaš divan tamnjikav ten. Za nas čovečije ribice ta boja je super samo za kraj letovanja, i to ako nismo preterale sa mazanjem :lol:

JA IMAM TAMAN TEN??? Izvini jel se mi znamo??? Ja sam bela kao sir, u tripu si skroz, ili mi uglavnom gledas facu koja je pod rumenilom i puderom, pa si dosla do pogresnog zakljucka  :lol:

Anak zbirno  :o .... jos cu i da zazalim sto nemamo kineze :lol:

Quote from: chokoladica on May 23, 2009, 10:28:06 PM
JA IMAM TAMAN TEN??? Izvini jel se mi znamo??? Ja sam bela kao sir, u tripu si skroz, ili mi uglavnom gledas facu koja je pod rumenilom i puderom, pa si dosla do pogresnog zakljucka  :lol:

stvarno???.... i ja bih te svrstala u tamnopute  :-[

chokoladica

Deda

Narandzasti je suuuper a i ovaj drugi
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Quote from: chokoladica on May 23, 2009, 10:28:06 PM

A bila sam ubeđena, i intenzivno ti zavidim  :-[
Janko 23.7.2002.