Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

TINK

AnaK

Ja nisam išla, ali jedna moja drugarica ide gotovo redovno, na 2 meseca. Oduševljena. Koža joj stvarno divno izgleda  :good:
Janko 23.7.2002.

TINK

Quote from: Finalina on May 22, 2012, 09:52:43 PM
znamo sve sto treba :D

aj pricaj sve po redu, ja nista ne znam  :-[, uhvatila me na prepad  :lol:. otisla na radiolifting i zavrsi sa tim  :lol:

TINK

Quote from: AnaK on May 22, 2012, 09:54:40 PM
Ja nisam išla, ali jedna moja drugarica ide gotovo redovno, na 2 meseca. Oduševljena. Koža joj stvarno divno izgleda  :good:

a koliko moze da se uradi uzastopno?

ja sam radila u  PA u salonu u TC Aviv, prebukirani su. Neko je odustao pa su me bukvalno zvali zadnji dan kad sam trebala da podjem.
ja sam primetila posle tog jednog tretmana poboljsanje  :ces:

AnaK

Nemam pojma, ne vidim što bi radila uzastopno? Ako ti u određenim vremenskim razmacima ubaci finu količinu svega potrebnog, meni to deluje bolje tako periodično.
Janko 23.7.2002.

TINK

e da i preporucila mi je neku Afroditinu kremu, piling i penu za ciscenje lica. Ja sam uvek kupovala sto skuplje kreme, mislila sam da su verovatno dobre  :hm:. Medjutim bas sam dosta osusila i ispostila lice sa njima, uopste mi nije odgovaralo. tako da je ona mislila da ga prvo nahrani. videcu kad odem na leto sta kaze, da li mi ova krema odgovara. ja nemam pojma to da procenim  :-[. Vodila sam se uvek time da su skupe kreme sigurno dobre, sumnjicava sam prema ovoj. Mada sam ih sve pobacala, samo koristim tu Afroditinu. Medjutim zaboravila sam da kupim i nocnu, tako da sam razmisljala o Eucerinu posto ima hijaluron, nije skupa pa mislim da i mozda nema parfema i ko zna cega sto imaju ove skuplje, a ocigledno mi smeta. Nemam pojma ni sama, strah me da ne napravim opet neko sranje.

TINK

Quote from: AnaK on May 22, 2012, 10:04:11 PM
Nemam pojma, ne vidim što bi radila uzastopno? Ako ti u određenim vremenskim razmacima ubaci finu količinu svega potrebnog, meni to deluje bolje tako periodično.

pa preporucila mi jedno 5 tretmana. nisam pametna sta da radim. i da li se oni mogu raditi u tako malom vremenskom roku  :ces:

Finalina

ne radi se mezoterapija svuda na isti nacin , istim prepratima, istim aparatima i sl .... ono sto sam ja videla ne nekim licima, a odlicno izgleda, ovde je opisano

cici

Aaaaa bez iglica, pa sto ne kazes.
A lice si isusila neadekvatnim kremama a ne zato sto su skuplje bolje.Jednostavno ti nije prijalo.Koliko god da volim Dior meni njihove kreme ne odgovaraju za lice.Moras da trazi dalje.

TINK

Quote from: cici on May 22, 2012, 11:27:20 PM
Aaaaa bez iglica, pa sto ne kazes.
A lice si isusila neadekvatnim kremama a ne zato sto su skuplje bolje.Jednostavno ti nije prijalo.Koliko god da volim Dior meni njihove kreme ne odgovaraju za lice.Moras da trazi dalje.

pa to pokusavam i da kazem  :lol:, mislila sam ako su skupe sigurno su dobre, reko sta ce da mi fali.... pileca pamet  :wall:

sve u svemu sad cu da mazem ovu sto mi preporucila, ako mi bude prijala, nastavicu. samo cu nakupovati zalihe  :lol:

cici

Nisam htela da kazem da su skupe lose, danas mi ne ide objasnjavanje :lol: nego od tih skupih nisi ubola adekvatnu za tvoje lice :D

rafa

Sta li je ovo?

http://grupovina.rs/deal/tretman-mezofiler/?pkg=0

Prilicno je skupo, ali mi se cini strava.  :think:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Ne mogu da vidim, nesto mi crno preko ekrana ne mogu da uklonim.

cici

Lici mi po nazivu na popunjavanje bora hijaluronom, i ako je to onda nije skupo za kubik.

AnaK

Quote from: Margarita on May 22, 2012, 09:03:32 AM
http://najpopusti.rs/sr/ponuda/980-din-umesto-4500-din-za-kriolift-tretman-lica-i-podocnjaka-uz-ultrazvucno-ciscenje-lica-u-maa-ra-estetik-studiju-lepo-i-cisto-lice-uz-popust-od-78/11793/

kako vam izgleda ova ponuda?
moze li da bude nekog efekta od jednog tretmana? :think:

Bila. Prvi utisci su mi vrlo pozitivni.
Krilift se odnosi na grejanje pa hlađenje kože, generalno, nekom sondom (?) koja ima i UZ, pa ti prethodno nanesene serum i masku ubacuje u dublje slojeve kože.
UZ čišćenje lica se radi nekom špatulicom, kao limčić, koju ti prevlači po licu, osećaj je grebuckanja. Uklanja mitisere i površinski sloj kože.
Odmah posle tretmana si prilično rumen, ali je meni to prošlo za 20-ak minuta.
Vrlo sam zadovoljna izgledom kože, baš, a i lep mi je osećaj na dodir.
Sačekaću još neki dan sa definitivnom ocenom, za sada mislim da ću klasične tretmane u perspektivi zameniti ovima.
U neki ekstra efekat podmlađivanja, zatezanja i tako to ne verujem, ali za kompletniju negu i neko instant osveženje - ima mi smisla.
Janko 23.7.2002.