Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Quote from: AnaK on May 31, 2012, 03:56:44 PM
Bila. Prvi utisci su mi vrlo pozitivni.
Krilift se odnosi na grejanje pa hlađenje kože, generalno, nekom sondom (?) koja ima i UZ, pa ti prethodno nanesene serum i masku ubacuje u dublje slojeve kože.
UZ čišćenje lica se radi nekom špatulicom, kao limčić, koju ti prevlači po licu, osećaj je grebuckanja. Uklanja mitisere i površinski sloj kože.
Odmah posle tretmana si prilično rumen, ali je meni to prošlo za 20-ak minuta.
Vrlo sam zadovoljna izgledom kože, baš, a i lep mi je osećaj na dodir.
Sačekaću još neki dan sa definitivnom ocenom, za sada mislim da ću klasične tretmane u perspektivi zameniti ovima.
U neki ekstra efekat podmlađivanja, zatezanja i tako to ne verujem, ali za kompletniju negu i neko instant osveženje - ima mi smisla.

hvala :flower: ovo boldovano me najvise i zanima
jesu li ti dali neku preporuku, na koliko bi valjalo ponoviti tretman?

AnaK

Idealno bi bilo 4 vezana na 15 dana, posle na mesec i po do dva. Ja ću na prvi sledeći za mesec dana.
Janko 23.7.2002.

Margarita

Zumbulica

Pocela sam pre jedno mesec dana da koristim od Koto derme Aloe gel za lice, mazem ga pre dnevne kreme ili cak nekad samo njega i moram da vam ga preporucim, odlican je za hidrataciju i elasticnost koze, a i umiruje osetljivu kozu. Ostalo isto, Eucerin hijaluron dnevna, nocna Alverde Vital sa marakujom ili nista posto je toplo, za ciscenje mi je najbolje ipak posle svih eksperimentisanja bademovo mleko iz apotek i uzela sam u Koto dermi losion za osetljivu kozu, mada mi deluje prejak ...
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Mnogo mi prija, i mnogo mi se sviđa  :girl_in_love:

http://www.boots.com/en/Garnier-BB-Miracle-Skin-Perfector-Oil-Free-Light_1262025/

Mana je što postoje samo dve nijanse, ali meni svetlija odgovara.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Mislim da ne treba raditi voćne kiseline kad ima sunca, tj. da je već kasno za te tretmane. UZ je super uper i ovo je hiperjeftino, kako god da rade  :good:
Janko 23.7.2002.

cici

Nemoj vocne sad, to je 5 tretmana taman ce da otopli dok zavrsis.Mogu fleke da ti se pojave.Ovo ciscenje i mene kopka da probam ali 5 ciscenja neces moci da iskoristis do isteka kupona.

AnaK

Ma može sigurno na 2 nedelje, kao intenzivniji piling. Ja od prošlog leta idem samo na takvo čišćenje, oduševljena sam efektom :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Margarita

a ja se jos od proslog leta nakanjujem, i nikako da krenem
ovo mi deluje povoljno, moze i da se iskoristi 1 u martu i po 2 u aprilu i maju, samo ne znam ima li potrebe?
ko bi meni ugodio :lol:

cici

Zar ima potrebe tako cesto?Ako je efekat kao kod klasicnog ciscenja na dve nedelje je cesto.

Margarita

Quote from: AnaK on May 31, 2012, 08:09:41 PM
Idealno bi bilo 4 vezana na 15 dana, posle na mesec i po do dva. Ja ću na prvi sledeći za mesec dana.

evo sta mi je AnaK rekla prosle godine za UZ piling

cici

A dobro onda, nisam znala a i mene kopka da probam.

AnaK

Realno, za te pare se isplati i samo jedan da iskoristiš, duplo je jeftiniji od jednog na drugim mestima. Pri tome mislim da nema nikakvih prepreka da se radi i na 2 nedelje, čak i jednom nedeljno, vrlo je to prijatno, kad nema materijala za čišćenje mislim da je kao piling sjajno.
U svakom slučaju, ja zahvalna na dojavi, rezervisah  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

I ja sam to pomislila,  za te pare i jedan da uradi je super.Tu bar nema onog problema da ti preskoci u ciscenju i isfuserise valjda.Treba samo da vozi tu spatulu.