Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

margo

Cici, zasto si nas informisala pa sad da patimo? :crycry:
Ja za sad mogu sebi da kupim samo nesto sto se zove Balea Beauty Effect Hyaluron Booster i da se nadam da nece da me sprzi :lol:
Mina 25.07.2003.

Margarita

ja sam koristila neku balea kremu sa Q10, nije bila losa
sad sam uzela eucerin aquaporin, bas me zanima kako ce se pokazati
za ovih nedelju dana, cini mi se da mi je koza malo vlaznija

cici

Quote from: margo on March 09, 2012, 11:55:28 AM
Cici, zasto si nas informisala pa sad da patimo? :crycry:
Ja za sad mogu sebi da kupim samo nesto sto se zove Balea Beauty Effect Hyaluron Booster i da se nadam da nece da me sprzi :lol:
Sto samo ja da patim :ljut:

Finalina

probajte one ampule sto prozvodi balea, sedmodnevni tretman nege .... ne znam da li sam ih vec pominjala ovde, ali evo kako izgledaju

maxic

Neka si nas informisala Cici, ja danas kanim u kupovinu krema.  Bas cu da uzmem tester.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

NikkiL

Ja sam sve i svasta isprobavala i neke kreme koje kao bas svi preporucuju (Clinique, NeoStrata - to je neka ovdasnja, neke sa retinolom isl) nista mi nije odgovaralo... Koristim Clarins Multi Active  na smenu sa nekim Niveama - one mi bas prijaju... :innocent:

Bitno je da se koristi serum, ne samo krema, prvo serum pa preko krema, pozeljno sa SPF...

Ja sam nesto isto skroz nezadovoljna kako izgledam, malo valjda i sto sam premorena i neispavana, neke bore mi se pojavljuju ... pocela sam da razmisljam o Botoxu da sacuvam jos nesto od guzvanja sto se spasti moze..... (a posle 40te cemo vec i za filere da vidimo.....)  :rofl:

Kakav je vas stav oko tih zahvata (laksih - botox, fileri isl)? Jel planirate da radite nesto (u nekoj buducnosti?)

CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

disco2000

janavi

Quote from: Margarita on March 09, 2012, 12:06:13 PM
ja sam koristila neku balea kremu sa Q10, nije bila losa
ja sad kupila tu :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Da Nikki, u pravu si da treba serum, to sam i ja čula ali pojma nemam koji da koristim.
Marty kako misliš nema botoksa kod nas?  :think:
Enivej, ranije sam kategorički tvrdila botoks, popunjavanje bora i tako to ma ni mrtva, sad već nisam tako isključiva  :lol: jer lošije reagujem na bore koje su mi se već pojavile nego što sam mislila da ću reagovati. Baš me nerviraju. :crycry: Mislila sam da ću biti dovoljno cool da me to ne dotiče previše ali dotiče me.  :crycry:

monochrome

Quote from: NikkiL on March 10, 2012, 05:32:35 AM
Ja sam sve i svasta isprobavala i neke kreme koje kao bas svi preporucuju (Clinique, NeoStrata - to je neka ovdasnja, neke sa retinolom isl) nista mi nije odgovaralo... Koristim Clarins Multi Active  na smenu sa nekim Niveama - one mi bas prijaju... :innocent:

Bitno je da se koristi serum, ne samo krema, prvo serum pa preko krema, pozeljno sa SPF...

Ja sam nesto isto skroz nezadovoljna kako izgledam, malo valjda i sto sam premorena i neispavana, neke bore mi se pojavljuju ... pocela sam da razmisljam o Botoxu da sacuvam jos nesto od guzvanja sto se spasti moze..... (a posle 40te cemo vec i za filere da vidimo.....)  :rofl:

Kakav je vas stav oko tih zahvata (laksih - botox, fileri isl)? Jel planirate da radite nesto (u nekoj buducnosti?)
nikad :crazy: ja cu da starim grejsfuli :rofl:

disco2000

Pisalo je nedavno u novinama :think: nije dozvoljeno, osim u medicinske svrhe...

monochrome

ja to nekako poimam ovako...to vise onda ne bi bila ja :ces:

cici

Quote from: Marty Maraskino on March 10, 2012, 12:38:07 PM
Pisalo je nedavno u novinama :think: nije dozvoljeno, osim u medicinske svrhe...
Pa to su estetske medicinkse svrhe :lol:

Ne bi bila ti ako bi preterala sa punjenjem.