Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

mezoterapija mi je najbliza razmisljanju, miolift takodje (ali meni to ne prija, probala sam skoro da mi pokazu kako to radi na kozi i smeta mi jako, a i nisam ocekivala da je neprijatan... kazu da je radi desni, kada nisu u dobrom stanju pa se tada jace reaguje), botoks nikako, hijaluron mi je ok i sve to bih bas u sigurnim rukama poksala, ali i sa proverenim poreklom preparata

:ph34r:

a one radiage varijante..radiotalasi i to, znate nesto o tome.

linga

Ovde nije po propisima dozvoljen u kozmeticke svrhe, te ga saloni poluilegalno koriste  :(

Nemam ništa protiv nekih korekcija, naročito ako postanu finansijski pristpacnije, i sve dok ne menjaju bitno moj prvobitni izgled lica.
Inače imam tanku, osetljivu i meštovitu, uglavnom suvu kožu, pa verujem da starost nece biti blaga prema meni.  :crycry:

ajde linga ne placi  :friends:  za koju godinu ce da uznapreduje nauka i tehnologija..ima sve da budemo kao lepa brena :lol:

Lani

:rofl: :rofl: sad je vidjeh na tv-u pa mi naletje :lol:

cici

Unabebili

Quote from: Finalina on March 11, 2012, 01:08:19 AM
sve to bih bas u sigurnim rukama poksala, ali i sa proverenim poreklom preparata

obo bi izdvojila kao presudno za akciju

ako se odlucujete da to radite, trazite da vam pokazu na konsultaciji s cime ce da vam rade,
a na intervenicji da otvore pred vama bocicu  ;D

imam solidnih mogucnosti na ovu temu, dapace, sve bih dobila besplatno,
ali ja sam zena koja ni kremu ne koristi....pa cete razumeti moj licni otpor da se to radi na MENI  :rofl:

druge podrzavam u nakani i nema tu mnogo lamenta, ili jesi ili nisi za ovu vrstu akcije  :innocent:

ako jesi, odradi kod najboljeg - posle gresaka ,nema poravke, ili su vrlo komplikovane

recimo da cu jos neko vreme hodati kao baset, a kad postane nepodnosljivo, mozda se odlucim za  :)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Unabebili

Da se pohvalim, stigla mi je nova kolekcija preparata za rad:

Presentazione Benexere

Ne da sam zadovoljna, nego reci nemam.
Za prolecne tretmane -idealni, a bila sam sitno skepticna, posto sam ja matora klasicarka  :hm: i drzim se onoga na sta sam navikla.

A prvo sam isprobla na sirotoj kumi  :rofl: .
Ne da fercera, nego su vidni rezultati oma  :dance1:
Zena dosla umornog , isusenog lica, a otisla osvezena i blistava .

Shodno tome, ja da vam kazem , a vi pohranite negde informaciju, pa ako se odlucite - ja sam tu  :innocent:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Finalina

:good:  .... će da probamo , da probamo ...

cici

Ma posle  svakog tretmana kod tebe zene izadju osvezengo lica.

Unabebili

ej, mlogo ubava kozmeticka linija, ce i ti probas  :bighug:

Margarita

jel imate nesto novo da preporucite na ovu temu, nemam vise inspiraciju, ali zato imam ogranicen budzet :lol:

cici

Margarita

krema neka (svako)dnevna
suvo lice, masna T zona, sklona crvenilu :crazy:
koristila sam eucerin poslednja 2 meseca, sad bih da probam nesto druga, a nem' pojma sta :girl_sigh: