Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

ja sam samo EL probala i mislim da imaju smisla za preporuku, kao nega lica, ali ne kao cudotvorna mazalica iz teglice, a uz to racunica mi je za ovaj trosak opravdana time sto ja ne idem kod kozmeticara i sto se ja inace ne negujem redovno pa svaka teglica kod mene bas potraje  :girl_haha:

Finalina

e kada smo vec kod seruma, ne secam se da li sam sa vama podelila info da su ovi proizvodi za ozbiljnu preporuku ( ja mogu da potvrdim divan miris i da su na ruci super bar onoliko koliko sam probala )
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
.. cena im je skroz normalna, a zanimljivo je i za poklon imati na umu ovako nesto

Finalina

lilit_depp

Quote from: Finalina on November 08, 2013, 05:34:32 PM
edit: moj favorit je ovaj prvi sa leve strane, a to je i inace njihov prvi serum ( koliko sam upratila to je ujedno i najprodavaniji kozmeticki proizvod ove vrste)

ovaj prvi je kao noćni serum i moguće da me u'vatila kriza srednjih godina, al ujutro se budim renovirana. :lol:
drugi je za sužavanje pora, a i on radi to što mu je posao - odlično.
treći je za ujednačavanje boje lica, ne znam kako radi, al radi.
kod kozmetičara ne idem. ko fina.  ;)
L, L, K

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Probala EL nekad davno, ooodlican je, stvarno.
Shiseido koristim trenutno. Odgovara mi. A traje mi godinu dana, toliko se redovno mazem...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maxic

Posjedujem prvi i polsednji sa EL slike, redovana sam bila 3 sedmice, nisam vidjela niakvu drasticnu, promjenu.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Finalina

Quote from: lilit_depp on November 08, 2013, 07:07:08 PM
ovaj prvi je kao noćni serum i moguće da me u'vatila kriza srednjih godina, al ujutro se budim renovirana. :lol:
ovaj nocni je stvarno ekstra i ja sam ga oprobavala bas davno, a i tada mi je delovao kao da deluje  :lol:  , ali ovaj poslednji lila je bas neobican i svidja mi se da ga koristim kao podlogu za puder kada mi je lice suvo i umorno... ostale ne koristim, ne treba mi za pore i boju, njih sam samo probala

Lani

A šta taj četvrti tačno radi?

cici

Quote from: lilit_depp on November 08, 2013, 07:07:08 PM
Budi ljubazna pa detaljnije objasni taj renovirajuci izgled :D kod mene samo vazi ako se ne probudis izguzvana  :lol:

Finalina

taj cetvrti nekako kao da "zgusne" tj zategne lice, a kako je specificne teksture ostavlja neki sloj koji meni bas jako odgovara kao podloga (bude nekako suvo i glatko lice od njega, a nezno)

dmi

jel na ovaj mislis cici?
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=146688/Visionnaire-[LR-2412-4]/Lancome/Treatments

imala sam ga i iako je dobar ipak sam se odlucila da uzmem ovaj nekako mi lepse prijanja za lice i ja bih rekla da radi.
http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod4930087&skuId=2254030&cmpid=PS_Non!google!Product_Listing_Ads&CAWELAID=1724228802&catargetid=330000200000032685&cadevice=c&cagpspn=pla

ja mazem sve sto mi padne pod ruku :rofl:
prvo serum pa nocnu kremu pa kremicu za podocnjake pa kremicu za linije oko ociiju. a pre toga perem lice sa dva preparata. gledala me tesa pre neko vece i zaprepascivala se ahahahhah
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Da na taj lancome, imala sam neki testercic doduse nedovoljno da se vidi sta radi al ja ne videh nista :rofl:

dmi

ma nema sanse sa testerom koji mazes dva tri dana da se vidi ista
ja vidim promenu tek posle 2-3 nedelje. jos mi je bitno da mi ne masti lice. dobar je ali sam se ipak odlucila na ovaj bare minerals i on mi je super za sad
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

I ja isto mislim da je od testera slaba vajda.

Dmi, zaboravih da te pitam, što pereš lice sa dva preparata?  :lol: