Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Aham ja licno ne vidim razliku al ko zna

Lani

Na kraju će stići do ZZ krema.  :girl_haha:

bubi

Lani,
nisi pratila da ja poznata Koreanka imam cc kremu  :lol:
i savrsena mi je

kalimero

ja jos uvek ne shvatam ni sta je BB krema....... kakve vas sad cc i dd spopale?  :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: bubi on May 07, 2014, 05:01:44 PM
Lani,
nisi pratila da ja poznata Koreanka imam cc kremu  :lol:
i savrsena mi je

Jao, ja se izvinjavam, znam da imaš neku iz Koreje ali nisam znala da je cc.  :girl_haha:
Kali cc i dd su kao bb samo malo bolje.  ;D

kalimero

aaaaaaaa, tako.................. ok onda  :good:

a sta je bb?  :-[
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Tonirana krema, najprostije rečeno.

http://www.vogue.co.uk/beauty/2012/06/29/10-best-uk-bb-creams---beauty-benefit-balms-with-spf

Ja nemam nijednu, sve ove što gledam po Liliju su mi ili pretamne ili žute... negde sam čitala da je neko napisao da Maybelline ima neku baš baš svetlu pa možda nju pogledam. Koje vi koristite, vi što ih imate?

Glitter

Ja imam estee lauder bb kremu. Zimi mi je tamna taman mi za ovo suncano sada i malo tena.
Nisam neki obozavatelj ali ni moje lice nije toliko savrseno.
Uglavnom sve fotke koje sam kacila na fb od kraja februara na ovamo je bas ta bb

Glitter

Quote from: Lani on May 07, 2014, 05:22:08 PM
Tonirana krema, najprostije rečeno.

http://www.vogue.co.uk/beauty/2012/06/29/10-best-uk-bb-creams---beauty-benefit-balms-with-spf

Ja nemam nijednu, sve ove što gledam po Liliju su mi ili pretamne ili žute... negde sam čitala da je neko napisao da Maybelline ima neku baš baš svetlu pa možda nju pogledam. Koje vi koristite, vi što ih imate?
ja mogu da ti donesem bootsovu no7 bb kremu pa probaj tek da vidis radi li ti posao. One su obicno gusce i masnije od pudera

Lani

Pa smem li da se usudim tako bez probe?  :think:

Glitter

Pa bas zato rekoh da ti donesem koristi pa vidi jal ti odgovara princip

AnaK

Ja sam veliki fan BB krema, zbog svoje masnjikave kože. Moje preporuke ti ne znače mnogo, jer imamo dijametralno suprotne kože, na ani ima traktat, kao i o svemu. Dosta hvale evelin bb, kao i garnije, od tih jeftinijih marki, koje imaju po tipu kože, ,mnoge nemaju. Imam i Vichy, dobila na poklon, OK mi je, ali se radije hvatam za evelin, ne umem da objasnim zašto.
Probala sam testere za clarins, meni je bila 'preteška', verovatno bi tebi bila bolja. Lorealovu baš ne preporučuju, kažu da oksidiše i da potamni na licu.
CC i DD su, koliko sam ja shvatila, sa sve boljom pokrivnom moći, i približavaju se tečnom puderu. Te onda ja ne vidim što bih išla na njih umesto na puder.

Janko 23.7.2002.

maxic

Moja bb je  mac-ova, i kupljena u recimo oktobru kad sam jos imala boje, pa mi je pretamna, ali je ja mjesam s puderom koji je svjetao, tako da mi je  to taman. Moje lice nije savrseno, naprotiv , ta kobinacija odradi da izgleda kako treba.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Ja imam Guerlain za zimu i ona mi je apsolutno savrsenstvo, nije vodena niti pregusta ne susi se prebzo i nijansa mi je savrsena.Shiseido su mnogo zute.Leti koristim clarins malo je jaca od ove dve ali meni ne smeta.

bubi

Lani ponesem ti ja na kaficu dve BB kreme i jednu CC.
Koreanca i Deborah su bb a cc je burjoais ne znam kako se piše.