Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

[
Quote from: Lani on July 27, 2014, 10:53:03 PM
Kako bre na vratu da se vide godine sa 42?  :nokti2: Pa ja imam skoro 40 i vrat mi je i dalje potpuno gladak.
Mislim da je samo slika tako bzvz ispala... A slažem se sa Blue povodom očekivanja za žene tih godina, ne vidim razlog oduševljavanju, da ima 52 pa i nekako. Ovako... lepa mlada žena, big dil.  :)

Verovatno ću, kad se približim pedesetoj, za one od 52 da govorim, lepa mlada žena, big dil. Kako se to sve vremenom pomeri.  :girl_haha:

:good:

mada ja ni tih 52 ne bih povezivala sa propascu :girl_haha:
nikako!
vezba i attitude :innocent:

btw, meni je ta zena sva nekako plasticna, a unina zaova ima noge da se onesvestis :girl_in_love:

Finalina

u odredjenim godinama "manje jela i vise kretanja" :lol: znacajno uticu na fotografije  :girl_haha:

unina zaova izgleda fenomenalno  :good:

ja samo cekam da postanem zaova  :rofl:

kalimero

Quote from: Finalina on September 03, 2014, 12:10:08 AM
u odredjenim godinama "manje jela i vise kretanja" :lol: znacajno uticu na fotografije  :girl_haha:

:girl_haha:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

cek, jel zaova sestra od muza? :-[

Lani

Glitter

moram da pohvalim ovu maskiu, kupih je jos u uk u oktobru ali sam htela da je probam pa onda preporucim ili ne.
ne koristim je precesto, mozda jednom nedeljno ali lice bude bas lepo i meko posle iste, krema nije potrebna. Cesto je samo nannesam dok sam pod tusem da odstoji par minuta i isperem vodom a kada je koristim kako su propisali ona je revnosno drzim 10 minuta na licu i skidam tupferima.

Unabebili

Ja volim njihovu kozmetiku. Kvelitet visi od cene  :good:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

ja sam za sada probala micelarnu vodu i ovu masku i priznajem da sam vrlo vrlo zadovoljna.

a da citala sam jos da ova maska moze da se ostavi preko noci na licu u tankom sloju da upija do jutra...meni bi nekako jastucnica popila najvise pa nisam htela da probam

Unabebili

Sto upije za 20 minuta - upilo je

nema porebe da se drzi duze  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

ja sam na ovu naletela kada sam trazila masku ciljano, probala bih njihovo svasta nesto ali bas mi odgovara shiseido trenutno pa bih jedino sa ibuki kreme presla na lucency , no to je tek plan

AnaK

Ja nisam Avene koristila, uglanvom ih mnogo više hvale za suvu i osetljivu, nego za masnu kožu. Probaću micelarnu, to me kopka. U ovoj apoteci

http://www.apotekasrbotrade.rs/

je sva ta medicinska kozmetika najpovoljnija, još nije izašao raspored promocija za decembar, ali Avene je, mislim, svakog utorka, i tada su popusti 24-27% na sve.
Janko 23.7.2002.

prevodilica

meni se Avene divno pokazala, još deci kao bebama sam koristila, za suvu i kožu sklonu ekcemu/psorjazi je odlična
koristili smo kupku, ovaj sapun što je Lani postavila, a nisam probala njihov cold cream, baš ću pokušati
jer je to trenutno jedina krema kojom negujem kožu
doduše, uzimam onu pravljenu u Apoteci Beograd

Glitter

ja imam normalnu ka kombinovanoj i meni je Avene, bar ovo sto trosim (a sve pise da je za osetljivu kozu) odlicno.

aleks

Glitt, Shideido nesto za ciscenje? Ja zavrsavam nesto pa bih da menjam malo. Mozd link?
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010