Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

Quote from: cici on January 16, 2015, 10:26:15 AM
Pa svakako mora da se proba sta kome odgovara. Postoje ulja koja su dobra i nisu komedogena ali ja nemam volje ni zelje da isprobavam, mislim ulja od kostica necega grozdja ili kajsije, neka su dobra za hidrataciju ali bas nista ne znam o tome, a na ani ima cela tema o tome sta je za sta. Zene imaju pozitivna iskustva.

i ja :girl_in_love:
cak mi je i strije izbledilo :dance1:

monochrome

cici, jel moze link ak' te ne mrzi...bas bih procitala :kiss1:

Glitter

ja nemam problem da me neko ubedjuje da je nesto dobro ili nije ali moje iskustvo na kraju dana ce presuditi i odlucicu da li cu da se zahvalim na savetu ili cu da nesto ignorisem. Napisah vec da ULJA ne stavljam na lice i dala sam primer bebi ulja koje sam stavljala na kozu (tela) a koje nije doprinelo hidratacije, naprotiv samo masnoci.

Kao sto rece cici ima preparata u tim kategorijama koje doprinose boljitku koze ali ja nisam trenutno u mogucnosti da eksperimentisem ako uzmem u obzir istoriju moje koze i akni i oziljaka i upalnih procesa. I da ne bude da sam razmazena, ja sam neke od upalnih procesa lecila cak i inekcijama antibiotika, te vise ne govorimo o naivnim preparatima za pubertesku kozu. Te iz ovoga moj stav o stavljanju svega i svacega na lice moze nekome da bude vrlo jasan, a uostalom ne mora.

monochrome

ali kako tebe niko u nista nije ubedjivao, sve 5 :kiss1:

Glitter

nisam ja to tako ni shvatila da se razumemo :kiss1:

monochrome

cici

Quote from: monochrome on January 16, 2015, 10:29:09 AM
cici, jel moze link ak' te ne mrzi...bas bih procitala :kiss1:
Hocu samo da nadjem posto ne pratim temu.

monochrome

monochrome

cici

Nisu sve ulja ali prelistaj malo pa ces naci.

monochrome

sve sam stavila u fav...vec malo nesto procitala...naletila na neki fajt :lol: :lol: :lol:

cici

Ih toga ima kolkiko ti dusa iste :lol:

monochrome

AnaK

Ovu kremu od jesenas vrebam po sniženjima, planirala sam je za proleće i leto, i ulovih je danas, sa 50%  :girl_in_love:

http://www.beautyprive.it/product_info.php?products_id=284&from=trovaprezzi&id_link=53d43d3982c7de17d0127db4165663fa

Preporuka za Margo, ako ovo vidi, da uzme testere u Jasminu i isproba, neobična je kombinacija - za zrelu, ali masnu i mešovitu kožu. Ja sam je testirala 10ak dana početkom jeseni, mnogo mi je prijala.
Janko 23.7.2002.