Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

janavi

ja gledam, dopada mi se
kod nas se prikazuje 1 sezona, trenutno je treća u usa
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

chokoladica

A jel gledate ove domace?
"ono kao ljubav" , mislim da se tako zove, nedeljom u 8
i "terapija" (valjda se i ta tako zove), sa Mikijem Manojlovicem, Sergej Cetkovic, itd..

Posto Sergej glumi u obe serije, a ja ga nekako nikad nisam volela (osim u "strsljenu" ) moram da konstatujem...da...stvarno dobro glumi  :)

Lukina mama

Quote from: chokoladica on October 28, 2009, 08:00:45 PM
sad ja opet upadam... gleda neko onu "private practise"  :D
Meni se bas svidza  :D

Obozavam tu seriju :) 

Flashforward me nekako ne privlaci, iako deluje zanimljivo. Sad najavljuju neku sa  vanzemaljicima zove se V i treba negde u novembru da pocne.

Meni je krivo sto sve manje ima kvalitetnih komedija, ja volim da gledam Two and a half man, slatko se ismejem, i volim da pogledam 30 rock, mada je ne pratim redovno.

Nedostaju mi serije tipa Fraser, Friends,  Everybody loves Raymond... da se covek slatko nasmeje.

Luka ,09 April 2005

chokoladica

Ladno sam napisala Sergej Cetkovic  :lol:
Jos jedna stvar koja ide u prilog mojoj pogubljenosti. Mislila sam na Trifunovica, jasno  :lol:

Lukina mama

sto je najtragicnije, ja sam i procitala trifunovic  :lol:
Luka ,09 April 2005

Xe

Ja gledam Private Practice (dobro, mogu da se vadim da mi je to pos'o  :-[ ) ali mi se vise svidja GA.
Od domacih ne gledam nista (sem kad moram, a i onda epizodu-dve).
Volela bih da neko vreme mogu samo da gledam u taj televizor, a ne da mi mozak po automatizmu belezi sve moguce teme i njihov eventualni ravoj i poentu (posto moram da imam poentu, ucio me Dositej Obradovic :lol: )
Skrolujte, sreda je.  :crycry:

(Imam jos zakljucak, pa se mucim  :-X )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

od Trifunovica ljubim samo mladjeg  :girl_in_love:

maripoza

Gledam ja Private Practice, ali ne na TV-u, nego skidam sa neta. Pojavi se nova epizoda odmah nakon emitovanja na americkoj televiziji, nisam jos pogledala poslednju (valjda 4. u 3. sezoni). OK je, mada mi sve vreme tu nesto fali, al ne umem da objasnim sta.

Na terapiji sam isto skinula, treba da pocnem da gledam, a nikako da stignem.
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Quote from: maripoza on October 28, 2009, 10:50:53 PM
Gledam ja Private Practice, ali ne na TV-u, nego skidam sa neta. Pojavi se nova epizoda odmah nakon emitovanja na americkoj televiziji, nisam jos pogledala poslednju (valjda 4. u 3. sezoni). OK je, mada mi sve vreme tu nesto fali, al ne umem da objasnim sta.
Zaplet. Drama. Miris bolnice. Beli mantili (izgelda mi kao advokatska kancelarija).

Glitter

Quote from: Xe on October 28, 2009, 10:52:07 PM
Zaplet. Drama. Miris bolnice. Beli mantili (izgelda mi kao advokatska kancelarija).
meni je ta serija kao slatka ali potpuno neubedljiva

Lukina mama

Quote from: Xe on October 28, 2009, 10:52:07 PM

Oni su u stvari klinika, a bolnica im je tu blizu iza coska :D

TI imas ovde dosta ti doktorskih ordinacija koje ne izgeldaju kao da su ordinacija, u odbranu Private practice :D

Jeste malo sporija, ali mi ne smeta.

Mislim da ce ova sad epizoda sutra da bude repriza, cele ove nedelje su reprize  :hm:
Luka ,09 April 2005

Xe

Quote from: Lukina mama on October 28, 2009, 11:03:05 PM
Oni su u stvari klinika, a bolnica im je tu blizu iza coska :D

TI imas ovde dosta ti doktorskih ordinacija koje ne izgeldaju kao da su ordinacija, u odbranu Private practice :D

Jeste malo sporija, ali mi ne smeta.

Mislim da ce ova sad epizoda sutra da bude repriza, cele ove nedelje su reprize  :hm:
Ma, OK, i ovde su fensi klinike takve, ali ako hoces da drzis paznju gledalaca nekom doktorskom serijom, obuci im mantil i okaci stetoskop oko vrata. I nek trce malo po hodnicima, dok oni instrumenti piste...
Ovako, nije zanimljivo stalno piljiti u iste dekoltee glavnih glumica i nista vise...

Lukina mama

Quote from: Xe on October 28, 2009, 11:06:08 PM
Ma, OK, i ovde su fensi klinike takve, ali ako hoces da drzis paznju gledalaca nekom doktorskom serijom, obuci im mantil i okaci stetoskop oko vrata. I nek trce malo po hodnicima, dok oni instrumenti piste...
Ovako, nije zanimljivo stalno piljiti u iste dekoltee glavnih glumica i nista vise...

To jesi u pravu, jedino "uzbudjenje" je bilo kada je ona luda izvadila bebu Violet.
Luka ,09 April 2005

Lukina mama

Ne znam jel sam vec rekla da obozavam da gledam Criminal MInds, a neki slucajevi budu tako morbidni da mi se stuzi, ali ne odustajem od serije :D

Pocela sam u zadnje vreme da geldam Castle, igra jedna nasa devojka, nije lose , gledljivo ali ne bas ubedljivo.
Luka ,09 April 2005

prevodilica

uhvatila sam pre neki dan jednu epizodu Na terapiji, i svidela mi se
možda 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
da pogledam, dobri su glumci