Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Elanor

Quote from: Lani on December 10, 2017, 10:43:23 AM
Što?
4. sezona se snima ali emitovaće je tek u septembru 2018. mislim.
pa ne znam tačno, ali mi nije prijala :think:
možda zato što se fokus dobrim delom premešta na brajanu i onog njenog (beše rodžer), a oni mi nisu ni delić zanimljivi koliko kler i džejmi. onda se kompletno premeštaju u ameriku, pioneer settlements i krvožedni indijanci. plus se radnja dobrim delom zasniva na nesporazumu, a ja takve zaplete ne volim.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Nesporazume ne volim ni ja, posebno one koji mogu da se reše jednim razgovorom.
A Bri i Rodžer su mi OK, za sada, mada su u 3. sezoni samo epizodni likovi, ne znam koliko bi mi bili zanimljivi da budu u centru dešavanja.  :think:

Disco, nova Jessica 8. marta, na Dan žena i sve epizode su režirale žene.  :girl_haha: :girl_in_love:

disco2000

Quote from: Lani on December 10, 2017, 12:20:09 PM
Disco, nova Jessica 8. marta, na Dan žena i sve epizode su režirale žene.  :girl_haha: :girl_in_love:
:sreca: hvala! :girl_in_love:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Glitter

Mislite da je dinastija losa? E pa natflix emituje drugu sezonu Client list :lol:

I samo da kazem da se smrtno dosadjujem uz Skandal i da sam GA neko vece prekinula na pola jer nisam imala zivaca da gledam glumatanje epizodnih likova

Lani

GA već neko vreme ne liči na onu seriju koju volim/koju sam volela.  :hm:

Nanny Ogg

Disco, odustala sam posle treće epizode.

Mm sve odgledao, oduševljen  :think: Možda mu i dam drugu šansu  :girl_haha:

Ja ovog vikenda bindžovala Marčelu http://www.imdb.com/title/tt5269594/?ref_=ttep_ep_tt

Super je, ko voli British crime (slična kao Broadchurch, solidni obrti, dobra gluma, fotografija, muzika, sve...)

Ajte zene, ne dram'te

Zumbulica

Quote from: Nanny Ogg on December 11, 2017, 09:03:50 AM
Disco, odustala sam posle treće epizode.

Mm sve odgledao, oduševljen  :think: Možda mu i dam drugu šansu  :girl_haha:

Ja ovog vikenda bindžovala Marčelu http://www.imdb.com/title/tt5269594/?ref_=ttep_ep_tt

Super je, ko voli British crime (slična kao Broadchurch, solidni obrti, dobra gluma, fotografija, muzika, sve...)
Odbindzovala, hvala za preporuku ..... super je  :good:

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

moma

Dakle da potrazim.Marcelu

Zumbulica

Joj, da vam kazem  :girl_haha: nisam znala da ovoliko volim bindzovanje, totalno se prebacim u drugi svet, zablesavim i resetujem  :lol:

Lani

I ja volim bindžovanje. Uživam do daske u 3. sezoni Outlandera.  :girl_in_love:
Koliko me je 2. sezona smorila, zapravo njena prva polovina, toliko mi je sad opet super sve.

Počela sam The Crown ali mi ide sporo, to gledam bez mm pa deo po deo kad stignem.

vrana

Jao kad ugledah serbedziju danas u DA, kad ne padoh sa stolice  :lol:

Snimace nastavak big little lies  :clap:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Zumbulica

Serbedzija  :lol: Ali mu je legla uloga  :good: Mada su napravili sacuvaj boze zaplet sa njim i Violeticom  :lol:

Da li da bindzujem ili da ne bindzujem, naravno, ne bih smela, imam svasta da radim  :crycry:
Nasla sam ovo http://www.imdb.com/title/tt3428912/

vrana

Meni nesto zao sto ga sparise za njom, pa pobogu nisu oni valjda ispisnici, da ih tako sparuju, na sta to lici, pravda za serbedziju
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.