Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Maxo na netflixu je dinastija

A kad si tu pogledaj i weeds :lol:

Na ostrvu kanal comedy central emituje prijatelje u krug vec godinama. Dnevno ide osam epizoda vezano. Pa kad zavrse oni sutradan lrenu od prve epizode :lol:
Evo ja ih gledam vec pet godina

Nanny Ogg

Maxic, Marcella ili Happy Valley

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

I ja volim malkoma

Zumbulica

Quote from: Nanny Ogg on January 22, 2018, 04:21:19 PM
Maxic, Marcella ili Happy Valley
Slazem se  :good:
Ja nista ne volim sto deca vole dok se ne navucem  :lol: to je kao sa Smokijem, muka mi je dok ga ne probam, a kad ga probam ne mogu da prestanem da ga jedem  :lol: Kad se setim kako sam prevrtala ocima na Modernu porodicu  :hm: dok sam povrsno gledala, a kad sam pocela zakljucila da je jedna od najboljih serija ikada .... Malkom je super.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Meni je aktuelnih od sitkoma trenutno no. 1 The good place. A jedna od omiljenih ever, koju sam otkrila tek na Netflixu, mi je Brooklyn 99. Obožavamo je i mm i ja. Na Netflixu nažalost, samo prve 3 sezone, čekam da se smiluju da ubace još neku sezonu kao ozeblo sunce.

Malcolma volim i ja, to je super serija.

disco2000

Ja volim Anger Management...

Zumbulica

Da, i u B99 su me uvukle, kao moras ovo da pogledas  :good:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Zumbulica

Glitter

Moja omiljena je 2 1/2 men

Lani

I ja sam tu seriju volela ali posle toliko groznih stvari napisanih o Č. Šinu, bukvalno mi se bljuje kad mu vidim facu i to mi je trajno pokvarilo uživanje u toj seriji.

Zumbulica

Ja sam uvek Dva i po muskarca gledala sa odredjenim otporom i ostao mi je taj otpor .....

moma

Ni ja ga ne volim

Lani

Kao što mi je i Castle postao ubibože kad sam čitala da se Castle i Beketova bukvalno očima ne mogu videti u stvarnom životu.  :lol: :crazy: Baš su dobri glumci, zamišljam da mene neko tera da imam 90% scena i da se ljubim sa nekim gadom koga bih najradije zadavila da mogu.  :lol:

moma

Ja ne mogu da gledam nista gdje su Skali i Molder.