Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: mango on November 01, 2009, 06:15:43 PM
Hvala devojke, odgledala sam na ubrzanom rezimu i bez titla par komada, nekeko uspevam da pratim sta se desava ;)

Nego, jel' se jos nekome dopada serija ili sam usamljen slucaj? :-[
moj zmu je guta, on voli te opustene za razbibrigu

maripoza

Ja je nisam gledala, Mango. Samo sam poskidala prvih par epizoda sa onog linka, da ti proverim ima li stvarno te bugarske titlove. Ali ako budem htela da gledam, moracu da skidam ponovo :lol: jer mi je lakse da pratim sa spanskim titlovima.
To je neka pandurska, jel?
Old enough to know better, but too young to care.

Despina

Pozo skidaj TB  :clap:
FF naspram TB je boza :girl_haha:
A, L, S

maripoza

Dobro, nagovorile ste me.  :-X

maripoza

Gledam FF, nije losa, al se bojim da ce da je upropaste. :D

Zar sve ove serije idu cetvrtkom na ABC?  :blink: Kad stignu sve da ih izredjaju? A nije im fazon, nema nista cele nedelje, onda od petka sve odjednom.  :ljut:  :lol:

NikkiL

Quote from: maripoza on November 01, 2009, 04:18:53 PM
Aaaaaa, vampiri, citanje misli.....  :nokti2: :lol: Jel to?  :D

Cek cek odoh da vidim sta vam je to taj Flash forward, ja retko ovakve zanrove propustam...  :lol:

Gleda li ko nove Heroes (koji mi se nista ne svidjaju ova nova sezona), SG Universe ili Fringe?  I iz tog paketa jos preporucujem Chuck, za odmaranje mozga, skroz slatko.. ;)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

lilit_depp

Meni FlashForward definitivno nije legao iako ga gledam redovno.

Gledam jos i Heroes , smesni su ko bioskop, al svidja mi se Piter Petreli. :rofl:
I gledam Dextera koji je dobar i ove 4. sezone.
L, L, K

Dusica

Gledam ja SG Universe i nisam za sad nesto odusevljena. Kao neko ko je bio zaljubljen u SG1 i Atlantis od ovog sam ocekivala mnogo vise, pilot mi je totalno bio bezveze ali ajde, tek su poceli pa ce se mozda popraviti.

disco2000

Jao, Heroji... odustali smo pre godinu dana :lol: nikako da se nakanimo da odgledamo... posle onog dijaloga Pitera Patrelija sadasnjosti i onog iz buducnosti... :rofl: ne vredi, nismo mogli :rofl:

maripoza

NikkiL, taj moj komentar o vampirima i citanju i misli se odnosi na Tru Blood (jos nisam pocela da gledam). Flash Forward nema vampira - za sada. :lol:

chokoladica

Jel geda neko "Dolinu sunca"  :D  :girl_in_love:

Gost51

Quote from: NikkiL on November 03, 2009, 04:03:45 AM
tog paketa jos preporucujem Chuck, za odmaranje mozga, skroz slatko.. ;)

vidjela sam da je poceo na rtl-u

Dusica

Gleda li ko "Eastwick"? Cujem da je dobra pa se mislim da li da kupujem

Masha

Gleda li ko Na terapiji? Super serija :good:

prevodilica

Quote from: Masha on November 04, 2009, 03:39:53 PM
Gleda li ko Na terapiji? Super serija :good:

meni se baš dopala na prvo gledanje, pa sam krenula da skidam sa pozinog linka, ali sam izgleda još nešto pokupila pride...neće da mi pusti taj avi fajl ni u jednom programu  :ljut: :crazy: