Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

senka

i njega volim
ja sam rak volim njanjave pesme  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

stacka

Sve, sve al' Vlada mi ne dirajte :stop: :rofl: ja volEm i pesme i njega,  skroz mi je super ... nikada se (bar u komunikaciji koju smo imali) prema meni nije postavio kao da je zvezda :girl_smile:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Quote from: stacka on November 16, 2011, 08:00:29 AM
Sve, sve al' Vlada mi ne dirajte :stop: :rofl: ja volEm i pesme i njega,  skroz mi je super ... nikada se (bar u komunikaciji koju smo imali) prema meni nije postavio kao da je zvezda :girl_smile:
e ni prema meni, upoznala sam ga mrtvog pijanog ispod stola u Reci...mislim da nije imao snage da ustane i da se uopste i postavi  :crazy:

vrana

Quote from: Glitter on November 16, 2011, 08:06:06 AM
e ni prema meni, upoznala sam ga mrtvog pijanog ispod stola u Reci...mislim da nije imao snage da ustane i da se uopste i postavi  :crazy:

I ja mislim d aon nije u stanju uopste da se ikako POSTAVI pre nego sto cugne viski, dva, tri :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ne dirajte Vladu.  :lol:

Vila

ja sam se još davno nekad šokirala kad je zbog nekog sponzorstva došao kod nas u banku (naravno, odmah se neko piće tvaralo za njega :lol:), kad sam videla kolicki je :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Beatrix Kiddo

Quote from: Margarita on November 15, 2011, 11:24:48 PM
i kad vec nabrajate, jeste da nema veze sa serijama, ali mnooooogo me nervira vlado georgijev :lol:
ne onako kao pojava, nego njegove pesme, sve su mi nekako iste

Ooooo, isto
(ne pišem o serijama, al' se javih da ovo prokomentarišem   :girl_haha: )

Ne diram njega, već pjesme :D
A i Sergeja Ćetković - pogotovo me spotovi nerviraju - ili na plaži, ili juri, ili oboje  :hm:

Serije odavno nisam gledala, čak ni Hausa koji čeka u kompu...

A Criminal minds sam odgledala sve, navukla se, ali me "smračila" toliko da nisam mogla da razmišljam o izlasku napolje, a da ne pomislim na potencijalni zločin koji bi mogao da (mi) se dogodi   :crazy:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

senka

jel bila juče GA?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

vrana

Quote from: janavi on November 18, 2011, 08:11:08 PM
nije, tek u januaru :hm:

:girl_sad:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

senka

tek u januaru :nesvest: pa samo 9 je bilo  :ljut:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lukina mama

juce je bio 2 hour Private practice, mada ne mislim da ce biti u januuary, mozda posle thanksgivinga....

jano, u pravi su:
Not kidding about January.  Shonda Rhimes tweeted it.   

shondarhimes shonda rhimes Ok, I checked with all the powers that be and tonight IS the last GA for 2011 in you are watching in North America and surrounding...

PP je bila odlicna  :good:
Luka ,09 April 2005

janavi

ja našla ovo na rapidserbia
isto pominju tu info sa twittera
Next Episode
Grey's Anatomy returns in 48 days, 13 hours, 3 minutes
08x10 TBA
(Thursday Jan. 5th, 2012 9/8c on ABC)

meni je stvarno bzvz tolika pauza :ljut:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

The Walking Dead postadose drama :ljut: Proslo je 6, jos jedna, pa pauza :crycry:

Xe

Mrzim te americke pauze  :crazy:
Info iz hausa nisam stavljala u spojler, misleci da znate, jer su to jos letos najavili, objavili zvanicno, kao i da je ovo poslednja sezona. Izvinjavam se ako sam vam pokvarila zabavu  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL