Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Lani

:girl_in_love:

Oho, izašla nova GA? Znam da je bila ona pauza od par nedelja...
Njemu bi bolje bilo da što pre otkači onu blentavu  :baba: i da se vrati na pravi put, mislim u ljubavnom smislu.

Margarita

ja sam potpuno zapustila serije
sve ih pratim do poslednje sezone, onda se smorim :girl_haha:
sad gledam Castle na foxu, Bones kad naletim (mada sam ove sto sada idu vec gledala)
mozda skinem poslednju sezonu kad budemo u aprilu isli na odmor da odgledamo
once upon a time - odgledala 19 epizoda i batalila, mogla bih i to da dokrajcim, vidim da je i druga sezona krenula
jedino sam hausa ispratila od prve do poslednje epizode :rofl:

stacka

:o bataila si Once upon a time?
Druga sezona uveliko tece, meni je odlicna, u nedelju je bila 16. epizoda.

Ja sam batalila Bones, odgledala sam par epizoda u onoj sezoni kad su se konacno smuvali.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

ju, pa mozda i nije izasla nova GA, ja sam samo pretpostavila da jeste, nisam ni znala za pauzu
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Bila je pauza od jedno 3 nedelje, ali baš mislim da negde ovih dana izlazi nova epizoda.
Ja planiram da nadoknadim silne propuštene epizode Walking dead, dok ne krene nova sezona taman da se uključim lepo.

Saska

Quote from: Lani on March 14, 2013, 10:04:56 AM
Bila je pauza od jedno 3 nedelje, ali baš mislim da negde ovih dana izlazi nova epizoda.
Ja planiram da nadoknadim silne propuštene epizode Walking dead, dok ne krene nova sezona taman da se uključim lepo.
kako misliš nova sezona? Bile su već 4 epizode, posle pauze oko NG. Ovo je sad drugi deo treće sezone.

Lani

Misliš ti da ja znam koja je sezona ili deo sezone već prošao? :lol:
Moram da vidim šta sam sve propustila, ne znam.

Saska

Quote from: Lani on March 14, 2013, 10:23:09 AM
Misliš ti da ja znam koja je sezona ili deo sezone već prošao? :lol:
Moram da vidim šta sam sve propustila, ne znam.
ja samo za ovo znam, pošto baš pratim
za sve ostalo na temi, skraćenice, sezone i ostalo nemam blage veze

vrana

izvinite o kojoj seriji sada pricamo?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

vrana

a ne, ne, ne mogu, vec ih imam previse :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Xe

To su oni sto trce po mraku i vristeci ubijaju one koji su vec mrtvi. Vrano, nije stivo za nas :friends:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Dacko

Pogledala sam prvu sezonu serije Downton Abbey – sjajni glumci, divni prizori, jezik u kome uživam, ali su tekst i zaplet na nivou naivnih sapunica (volim samo one ,,nenaivne", s gomilom šašavih i brzih preokreta kao Očajne domaćice ili GA). Iznenađuje me toliko visoka ocena na IMDb-u iako po recenzijama na tom sajtu vidim da nisam usamljena u gunđavom stavu. Najgore mi je što sam se upecala kao ljudi koji se uhvate za neku tursku ili meksičku seriju – nervira me, ali svejedno ću pogledati i drugu sezonu.  :-[