Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Tchi

znam despina za engleski  :kiss1: sa engleskim titlom je kud-i-kamo (xe, kako da napisem ove arhaicne slozenice) lakse, mada opet ne mogu da se opustim i uzivam gledajuci kao kada znam da sve sto ne budem razumela mogu da procitam na naski

Despina

sacekaj jos koji dan :stop:
A, L, S

Xe

Quote from: Tchi on May 06, 2009, 03:22:51 PM
znam despina za engleski  :kiss1: sa engleskim titlom je kud-i-kamo (xe, kako da napisem ove arhaicne slozenice)
Zajedno :) kudikamo
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Tchi

Quote from: Xe on May 06, 2009, 03:38:17 PM
Zajedno :) kudikamo
hvala xe, tako sam i mislila al da priupitam  :-[

lilit_depp

Odgledah Kapriku, i onako, nemam neki preteran utisak osim sto bih volela da imam svu tehnologiju koju ima Erik Stolc.
L, L, K

disco2000

Najnajnajnajnajvolim :love32: :love32: :love32:
FUTURAMU

Dusica

Gledam Galacticu  :clap: :clap: :clap:   oooooodlicna

DekiTaja

Quote from: Dusica on May 09, 2009, 09:19:43 PM
Gledam Galacticu  :clap: :clap: :clap:   oooooodlicna
Baš mi je drago!!!  :good: Uživaj!
Definitivno najomiljenije TV i bioskopsko SF ostvarenje do sad... Gledanje mi je bilo pravo uživanje...

Dusica

Quote from: DekiTaja on May 09, 2009, 09:24:57 PM
Baš mi je drago!!!  :good: Uživaj!
Definitivno najomiljenije TV i bioskopsko SF ostvarenje do sad... Gledanje mi je bilo pravo uživanje...
Bila sam iznenadjena ozbiljnoscu serije za razliku od Stargate-a. Odgledala sam mini seriju i sad sam na 3 epizodi i zaista je odlicna. Hvala na preporuci i ostalom :)

stacka

Jel zna neko gde bih mogla da skinem "How I met your mother" (nemam pojma kako su je nasi preveli)
Moze i na PP.
Fala :flower:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dusica

DekiTaja

Quote from: stacka on May 13, 2009, 03:10:39 PM
Jel zna neko gde bih mogla da skinem "How I met your mother" (nemam pojma kako su je nasi preveli)
Moze i na PP.
Fala :flower:
Za sva ovakva i slična pitanja... :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dovoljno je posećivati bilo koji od navedenih sajtova i sve će vam se samo kasti...  :good:

stacka

Quote from: Dusica on May 13, 2009, 03:53:53 PM
Stacko imas pp ;)
:kiss1:
Quote from: DekiTaja on May 13, 2009, 04:20:10 PM
Za sva ovakva i slična pitanja... :)

Dovoljno je posećivati bilo koji od navedenih sajtova i sve će vam se samo kasti...  :good:

Umemorisano :good:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

lilit_depp

Svaka cast svima, al ovde je raj:
:girl_in_love: :lol:
L, L, K

DekiTaja

Ne znam kakva su vaša iskustva, ali relativno često slušam ljude oko sebe kako "kukaju" da su skinuli neki fake snimak, program, itd... Sajtovi koje sam ja malo ranije naveo se bave objavom "izdanja", tj. kad neko nešto izripuje, izgrebuje, učini dostupnim, na ovim sajtovima se pojave vesti o tome. Onda se sve te stvari upload-uju na rapid, netload i sl, ili pretvore u torrent, pa se linkovi prema tim sadržajima prošire po internetu.

Znači, pre nego odete bilo gde po link, ne bi bilo loše da znate šta postoji u ponudi... Relativno skoro, kaže mi kolega na poslu "Kolego, skidam neki DVDRip" nekog filma (da ne navodim naziv)... Proverim ja na ovim sajtovima i vidim da ne postoji objavljen DVDRip tog flma... Na kraju se ispostavi da je skinuo fajl koji zahteva neki "specijalni" player, za koji se kasnije ispostavilo da u sebi nosi malware. A inače, filma u tom fajlu nije bilo... :)

Postoji zaista puno mesta poput foruma koji je Lilit navela. Na njima možete da nađete gomiletine linkova ka svemu i svačemu... On je samo jedan od velikog broja sajtova koje indeksira

Znači, ovo vam je kao Google za "gusarske stvari" na internetu. ;) Kad ovde ukucate nešto u Search polje, izaći će vam rezultati i sa gore navedenog foruma i sa još stotine drugih sajtova... Vaše je samo da odaberete linak... :D

Inače, za sve one koji vole da svoje filmove i serije gledaju i na engleskom i drugim jezicima (sem naših maternjih), dobar izvor titlova je