Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

vrana

evo ja upravo odgledaj drugu sezonu
mislim da sam bar desetak puta promenila misljenje o tome da li mi se svidja ili ne
kraj mi se svidja, vise nego kraj prve sezone
dobra mi je ipak, ne mogu da kazem
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

maripoza

Preporuka za Black Mirror: http://www.imdb.com/title/tt2085059/?ref_=nv_sr_1

Pogledala sam samo prve dve epizode, ali mi se bas dopalo. Svaka epizoda je prica za sebe, sa drugom glumackom postavkom. Odlicno uradjeno.
Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

Pozo, izgleda da se uspešno skrolujemo međusobno  :lol:
Preporučivala sam već Black mirror, meni je odlična  :good:

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Ma zezam se ja, procitam sta vi preporucite pa pribelezim, ali nisam ranije stizala da pogledam.
Sad kako ustajem nocu kao nenormalna, gledam i sta treba i sta ne treba. :crazy: :lol: Verovatno sam i Black Mirror negde ukacila pa pribelezila. Tek sinoc pocela da gledam, bas mi se svidja. :)
Al bolje zapamtim kad mi neko preporuci uzivo. :rofl:

talas1

Ima li ljubitelja sf sa preporukom za neku finu seriju?

svidja mi se humans     www.imdb.com/title/tt4122068/
gledam I extant   www.imdb.com/title/tt3155320/?ref_=fn_al_tt_1

disco2000

Ja sam trenutno na relaciji Fear TWD i Anger Management :lol: u proseku, to je SF :lol: dok ne dodju januar, Molder i Skali :girl_in_love:

Xe

OD SF dobar je Helix (mm pravi oltar s njihovim likovima  :lol: ), Extant je zanimljiv, trenutno gledam The Last Ship, ima dobru ideju ali me nervira jer su Ameri opet nepreyebivi
Mr. Robot je sjajna  :good:
Ja, doduše, volim i advokatske, tu su Suits neprevaziđeni, glavni lik je prste da poližeš, stara garda tipa Klerk Gebl s ušima i takoto.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

talas1

Ne volim bas te serije\filmove o globalnim katastrofama, danima smisljam kako bih zastitila decu da se tako nesto desi  :wall: , vampiri i zombiji me plase  :nokti2:

Gledam i Mr.Robot, Dark matter, Wayward Pines, Anger Management

Bas cu pogledati Suits, izgleda zanimljivo. Od advokatskih sam volela jedino Legal Boston.

Molder i Skali? Nista nisam u toku  :fool:

Dawn

Zavrsili House of cards. Jedva cekam nove.

disco2000

Quote from: talas1 on September 03, 2015, 03:24:10 AM
Ne volim bas te serije\filmove o globalnim katastrofama, danima smisljam kako bih zastitila decu da se tako nesto desi  :wall: , vampiri i zombiji me plase  :nokti2:

Gledam i Mr.Robot, Dark matter, Wayward Pines, Anger Management

Bas cu pogledati Suits, izgleda zanimljivo. Od advokatskih sam volela jedino Legal Boston.

Molder i Skali? Nista nisam u toku  :fool:

https://www.youtube.com/watch?v=CFJnWwh12j0
Tizer :love32:

Pocinje 24. januara, lako se pamti, kad su izbori kod nas - simbolicno, Dosije X i izbori, nema sta :lol:

anelore

Suits su simpaticni.
MM i ja trenutno cekamo nove epizode upravo Suits i Reja Donovana, Wayward Pines me ne privlaci, Mr. Robot smo probali da gledamo i zaspali posle 10 minuta, i uopste nismo probali da ponovo gledamo.

stacka

Wayward Pines odgledala, dopala mi se do poslednjih 10 min, skroz su je upropastilil. A, posle sam citala da su izmenili kraj knjige, verovatno da bi ostavili lufta za eventualni nastavak :sissyfight:
Ja cekam Once upon a time, Person of Interest i Grimm. Juce sam pocela drugu sezonu True Detective.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

talas1

Gledam i Once upon a time i jos svasta nesto, Continuum, Agents of sields kad peglam, mesim i kuvam gledam sta nadjem :lol: sto manje dodira sa realnoscu to bolja serija
Pocela Helix.

senka

gde imamo kalendar serija, da vidim kad krecu nove sezone
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Ja koristim onaj tvcountdown.com, mada tu nema sve sto me interesuje. Ali mi je najjednostavnije.