Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Summer

ja isto Perwoll za sareni i crni, nekad za oboje koristim onaj plavi, nekad kupim poseban za crni ves. za belo praskasti, to menjam, kupim onaj koji je na akciji.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Ja tečni samo Persil. Ne sećam se nekih konkretnih primedbi na Perwoll i Merix, ali znam da najviše volim Persil.
Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: Lani on September 13, 2014, 07:56:40 AM
Odvojeno za belo i šareno obavezno a često kupim poseban prašak i za crni veš.
Ovi za šareni i crni su tečni a za beli mi je uvek u prahu.
ovako

Glitter

Quote from: kalimero on September 13, 2014, 09:42:57 AM
moracu da probam sa tecnim, da vidim kakva je razlika.....bar za saareni, taj iz DM a mislim da mi najvise treba za crni da nesto promenim, jer koliko god malo ariela da sipam crni ves bude isprano crn, prugast, ma, nekako, nije crn, brzo je fucnut..... Deluje fucnuto a nije, to hocu da kazem..... :think:
probaj ariel 3 u 1 za sareni ves (pere i do 90 stepeni)...fantastican je

u pitanju su kapsule

Glitter

Quote from: AnaK on September 13, 2014, 03:13:20 PM
Ja tečni samo Persil. Ne sećam se nekih konkretnih primedbi na Perwoll i Merix, ali znam da najviše volim Persil.
meni imaju pretezak miris

cici

Ja u sve krkam praskasti arijel :D

MissL

Meni je tecni previse penio kad sam koristila, odavno ga nisam kupovala.
Najvise sam volela Ava prasak, ili sam umisljala pojma nemam, posto ove nase krpice, za razliku od decijih, moze da propere koji  god hoces.
Jos nisam nasla prasak koji moze da pobedi Stiva i njegove fleke :wacko:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Ja se ne oslanjam previše na prašak da mi skida fleke. Sve malo veće i jače fleke potopim prvo u Vanish pa onda ide u mašinu.

kalimero

Quote from: Lani on September 14, 2014, 03:36:54 PM
Ja se ne oslanjam previše na prašak da mi skida fleke. Sve malo veće i jače fleke potopim prvo u Vanish pa onda ide u mašinu.

:good:
fleke koje mi pravimo nijedan prasak ne bi mogao da skine...... vise se bavimo visesatnim cucanjem u vanishu i sl..... :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

MissL

Ja bih volela da se pojavi neko cudo, da ne moram vise da trljam :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

kalimero

cudo je kad porastu, ozene se, pa onda neka tamo snajka trlja i pere, a ti samo stirkas svoj ves  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

ja jednom rekoh mojoj svekrvi da ne mogu da se resim nekih fleka...ona rekla da ona moze da resi i one koje niko ne moze :girl_haha:

e, tako ja lepo sad sve neresive fleke posaljem njoj :turpija:

monochrome

Quote from: kalimero on September 14, 2014, 05:12:23 PM
cudo je kad porastu, ozene se, pa onda neka tamo snajka trlja i pere, a ti samo stirkas svoj ves  :rofl: :rofl: :rofl:

iju kali, pa valjda smo ove stvari prevazisli :girl_haha:
pogotovo za nekih 15-tak godina...ima i muzevi da trljaju...sve u 16 :diva:

kalimero

da, da, sve vidim ovog mog (drugogo po redu) kako se bavi flekama, a on je vredan muskarac....  :rofl:
ja cu iskreno da probam da naucim podmladak sta je red, ali unapred se izvinjavam buducim snajkama ako dobiju muskarce obucene da rese sve elektro probleme po kuci ali bez nade da se uhvate u kostac sa flekama  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.