Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Oprala peškire, utisak mi je kao da sam ih prala praškom - ne miriše, nemam utisak da su meki, al' to ću bolje videti kad se osuše. Koristiću ih u narednom periodu, pa javljam utiske kad ih bude više. Sam sistem mi se mnooogo dopada  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Zanimljivo. Javi kakvi su kad se osuse...

Mansarda i pokusi :lol:

Saska

nisam čula do sad za te maramice za pranje.
Hvatače boje redovno koristim, ali i pazim, dosad su radile pos'o. Imam jedne Minine crvene helanke, te ne smem ni sa čim da ubacim, puštaju boju kao lude, a ima iste takve crne i tirkizne (u istoj radnji, isti model)-nikad ništa.

monochrome

zanimljive te maramice :think:

saska, imamo i mi troje helanki iz hrvatske....jedne ciklama, pa tamno plave i bele...imaju kao neke cvetice na donjem delu leve nogavice...te pustaju boju ko lude...i nakon zilion pranja...ne znam koji su brend...pise nesto bibi na njima :crazy:

Finalina

oplemenjivac, mirise fantnasticno

Lani

Kad je već dignuta tema, da pohvalim ono sredstvo za pranje šarenog veša iz DM-a, aloe vera & svet lotosa,  kupujem ga par meseci unazad. Miriše nekako na more i na čisto, tj. kako ja zamišljam da čisto treba da miriše, a to najviše volim.

kalimero

moram da pitam, nisam shvatila.... Je l kupujete odvojene praskove za crno, za belo i za sareno? Je l vam se to bolje pokazalo nego jedan univerzalni? Tecni ili u prahu?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Odvojeno za belo i šareno obavezno a često kupim poseban prašak i za crni veš.
Ovi za šareni i crni su tečni a za beli mi je uvek u prahu.

kalimero

hvala :)
moracu da potrazim alternative, te vrste, za ovu moju navlaku sa arielom za sve.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

Meni je jedino Persil podjednako dobar kao Ariel.
Za sareno obicno imam tecni, ali stavljam i malo praskaskastog. Kupovala sam Perwoll, on nista ne skida ako ima iole prljavstine, sad imam tecni Persil, cini mi se da je neuporedivo bolji. A prvom prilikom cu da probam ovaj iz DM-a.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

kalimero

moracu da probam sa tecnim, da vidim kakva je razlika.....bar za saareni, taj iz DM a mislim da mi najvise treba za crni da nesto promenim, jer koliko god malo ariela da sipam crni ves bude isprano crn, prugast, ma, nekako, nije crn, brzo je fucnut..... Deluje fucnuto a nije, to hocu da kazem..... :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

meni od ariela brzo izbledfi sareni i crni, pa sad imam tecni za to

kalimero

e, to......valjda je takav, prejak, sta li vec...... Zato mi i treba neka zamena, tecna.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

gasha

ja kupujem ariel color praskasti
bas cu ovaj dm da probam sledeci
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Dawn

Ja koristim zeleni Perwoll za tamno i crno, ok je skroz.