Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

janavi

meni kuma to rekla odavno
ja do dana današnjeg ne kupih
može neka fotka? :D
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

tnx
nisam ovo nikad ni videla
valjda ne gledam gde su ti domaći proizvodi :rofl:
(očekivala sam da je plave boje, pojma nemam zašto)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Svetložuto je, nije prava boja na fotki.
Janko 23.7.2002.

Deda

Ne znam da li bese imamo temu o DM, sredstvo za skidanje fleka sa onom cetkom na vrhu je mnogo dobro. Neda je nasledila neke trenerke od kumice, na guzi su imale fleku od zemlje, i pravo je cudo sto sam posle kume probala da skinem fleku jer ona je pedanterija do bola. I desilo se cudo- fleke uopste nema, a bila je stara bar godinu dana
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

da se vratim na prvobitnu temu, ovih dana sam prvi put na radiju cula reklamu na kojoj se pominje intermaché i ecomarché.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Dobro je sredstvo, skida i travu (hvala aleksandra-l). Ali ne i čokoladno mleko  :crycry:
Janko 23.7.2002.

lakalut

AnaK, da li si negde skoro videla Felce Azzura sprej za peglanje? Pisala si da ga koristis, i ja sam ga jedn vreme kupovala u Liliju,  a sad ga nema.... :girl_sad:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

AnaK

Mislim da jesam, u SuperVeru. Ali obratiću pažnju, ićiću tamo sutra-prekosutra  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

aleks

Onaj novi Ariel za skidanje fleka (teget, u spreju) nije skinuo tek prosuto cokoladno mleko sa bele majice :crycry:
Vidi se onako bleda linija, ne mogu da se pravim da je ne vidim. Probacu jos jednom.
Preskupo je, a ne radi  :hm:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

a kakva vi to čokoladna mleka kupujete, izvinte što pitam
mleko+neskvik skida najobičniji ariel na 30 stepeni

AnaK

Zaključili smo da izgleda ima veze i sa mašinom. Meni ne skida kravicu, a mislim ni neskkvik.
Janko 23.7.2002.

Glitter

fleku od trave mi je skinuo onaj ariel za bojenu garderobu na 30 stepeni...nemamo fleke od cok mleka

Elanor

ja htedoh da napisem da sam kupila onaj ariel koji glit reklamira, i da ne skida cokoladno mleko. ali, vanish ga skida, pa ne vidim problem.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.